betFirst/Combo + BET

Combo + BONUS
Bonus Code No Code Required
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Duis libero sapien, vestibulum sed sodales ut, malesuada finibus orci. Mauris ac pretium magna, sed feugiat ex. Donec aliquam euismod fringilla. Donec pulvinar malesuada auctor.

Basti “Combo +” do të ju bëjë më të pasur!

Merr automatikisht deri në 50% Extra Fitim, në kombinacionin e bastit për sportet: Futboll, Tenis, Basketboll, Fotboll Amerikan dhe Hokej.

Është e thjeshtë, sa më shumë kombinacione, aq më i lartë është fitimi juaj!

Që të përfitoni nga ky Combo + bonus duhet që koeficienti juaj të jetë minimumi 1.25.

bet first combo +

bast me kombinacion

3 Replies to “betFirst/Combo + BET”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X