Bastet sportive ne internet, ja rregullat e lojës

Bastet sportive ne kompanite me te famshme

Bastet te vena për sportin ishin një nga format e para të bastit te luajtura në internet. Kjo eshte nder menyrat me te perhapura per te luajtur baste sportive online.

Mund te vendosen edhe baste sportive  “live”, nderkohe qe lojtari ndjek ndeshjen e tij preferuar. Ne te gjithe boten, kumari I sportit, sidomos I futbollit, eshte shume I preferuar nga njerezit.

Njohuri per bastet sportive ne internet:

Bookmakers-at vendosin koeficiente te ndryshem per nje loje te caktuar. Lojtari mund te vendose shumen e deshiruar(betin) per alternativen e deshiruar. Ekzistojne shume alternativa bastesh per nje loje, duke perfshire:

  1. Skuadren qe fiton.
  2. Loja del barazim.
  3. Shuma e pikeve te fituara ne nje ndeshje (varet nga lloji i sportit)

Nga shumellojshmeria e sporteve, rrjedhimisht baste sportive online jane te panumerta.

Ne Evrope sporti me I luajtur ne kumar eshte futbolli. Eshte me te vertete “kumari I preferuar I Evropianeve”. Por nuk mund te lihen pas edhe sportet e tjera.

Rregullat e Lojes:

Sic e permendem me siper lojtari mund te luaje online ose pa filluar ndeshja. Ne baze te koeficientit te vendosur nga bookmaker-si, lojtari vendos shumen e preferuar te parave. Per sporte te ndryshme ka rregulla te ndryshme, por pak a shume thelbi ne baste sportive eshte i njejte:

Shuma e vendosur nga lojtari shumezohet me koeficientin dhe vlera e perfituar, perben totalin e fituar nga lojtari (n.q.s kombinimi eshte i sakte).

Ne rastet kur lojtari vendos disa ndeshje ne nje bilete, koeficientet e tyre shumezohen me njeri-tjetrin, duke dhene totalin.

N.q.s nje ndeshje anullohet, atehere koeficienti saj perllogaritet me 1.

Kompanite per baste sportive online jane te shumta por mos harroni qe ne ju rekomandojme gjithmone te kontrolloni juridiksionin tuaj, a lejohet te vendosni baste sportive dhe nqs lejohet, sigurohuni qe jane te licensuar dhe kane nje vleresim te mire nga lojtaret e tyre.

William Hill eshte njera nga kompanite tona te preferuara ndaj ju a rekomandojme ne baze te dise raporteve qe e bejne ate nje kompani lider per bastet sportive ne internet, ne Europe dhe sidomos Angli. Raportet perfshijne pagesat e klienteve ne kohe, licensimi, etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X