Bastet sportive online, ja disa këshilla të vlefshme

Disa keshilla dhe taktika per bastet sportive online

Baste Sportive u jep lexuesve keshilla dhe truke qe ju te perfitoni sa me shume nga bastet sportive online.

Këshillat tona te basteve bazohen në vitet e hulumtimeve të basteve sportive. Ne besojmë në përdorimin e modeleve statistikore që përdoren zakonisht në tregun e aksioneve për të gjetur mundësi fitimprurëse nga bastet sportive online. 

Këshilla 1: Vendosini bastet sportive online ne kompanite korrekte

Nuk ka rendesi ndeshja apo kampionati qe luani, e rendesishme eshte te zgjidhni kompanine e duhur per te vendosur baste sportive online dhe keni nje avantazh perfitimi nga 3 deri ne 4%

Të gjitha komapnite e basteve nuk janë të njëjta.

Këshilla 2: Bast Kundër Publikut

Kjo është një nga këshillat më të njohura dhe më të rëndësishme të basteve sportive. Keshilla  është e thjeshtë: gjithmonë bast kundër publikut. Cilido ekip që njerezit vendosin bast, thjesht vendos bast per ekipin tjetër. Ka një arsye pse kompanite e basteve janë në biznes.

Kete lloj taktike mund ta provojne plot lojtare te cilet eksperimentojne vazhdimisht bastin kunder publikut. Ka shume faqe sportive te cilat mbledhin statistika vjetore dhe flasin per bastin kunder publikut.

Këshilla 3: Përqindjet E Basteve

Përdorni të dhënat e përqindjes së basteve të gjetura në statistikat e sporteve online për të ndihmuar në përcaktimin e vlerës së vërtetë të çdo linje bastesh. Njohja e skuadrës vendase favorizohet nga një bas. Duke ditur se 90% e të gjitha basteve të vendosura në këtë lojë po hyjnë në Ekipin e Shtëpisë kjo jep një tablo më të qartë.

Baste Sportive duke u perpjekur te mbuloje seriozisht Bastet Sportive Online ka arritur te monitoroje dhe analizoje nje numer te konsiderueshem te ketyre kompanive qe jane vertet me reputacion ne tregun nderkombetar te basteve sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X