Bastore të sigurta online 2021

Bastore të sigurta online 2021

Kosovarët vazhdojnë të luajë në shumë bastore të sigurta online edhe në vitin 2021. Ka zëra që bastoret sportive do të legalizohen përsëri në shtetin e Kosovës dhe të Shqipërisë. Megjithatë deri atëherë lojtarët nga Kosova do të vazhdojnë të luajnë në faqe të huaja bastesh.

Lumi Bet apo Kolina Bet janë disa nga opsionet që lojtarët nga kosova zgjedhin për skedinën e tyre. Jo vetëm këto kompani bastesh operojnë në Kosovë. Ka shumë të tjera akoma dhe më të sukseshme me koeficiente më të lartë bastesh. Gjithashtu ato jane bastorë të sigurta onlinë që po performojnë shumë mirë për vitin 2021.

Pyetjet më të shpeshta:

A është Lumi bet e sigurtë?

Nuk dihet!

Është Kolina Bet e sigurtë!

Nuk dihet!

A i paguajnë fitimet në kohë?

Nuk dihet!

Ofron tërheqje të parakoshme të bastit?

Nuk dihet!

Cilat janë metodat e depozitave në këto kompani?

Ka disa mënyra që nuk mund ti verifikojmë!


Pas një kontrolli të faqes së Lumi Bet ne mund të themi që është një platformë e thjeshtë dhe e lehtë. Lumi Bet është e licensuar në Curacao por ka shumë pak informacion për këtë komnpani.
Nuk dihet sa vite ka që operon online. Nuk ka affiliate program, dhe nuk dihet si i verifikon lojtarët e saj.

Edhe Kolina Bet ndjek të njëjtin shembull ndaj ju sugjerojmë të kontrolloni edhe një here para se të vendosni të luani aty.

Rreth metodave të depozitave në cdo analizë që ne bëjmë për kompanitë e basteve mundohemi të përfshijmë sa më shumë informacion.

Nëqoftëse jeni duke kërkuar bastore sportive me koeficientë të lartë dhe të pandryshueshëm ju ftojmë të kontrolloni ato që ne sugjerojmë për ju.
Këto janë bastorë të sigurta online dhe depozitat apo fitimet tuaja janë 100% të sigurta. Ata paguajnë në kohë.

Disa bastore të sigurta online 2021

22bet

Një bastore ndërkombëtare që operon në shumë shtete të botës.

Disa nga pika më të rëndësishmë janë:

 • E licensuar në: Curacao
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar më 2017
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti
 • Ofron LIVE Streaming
 • Ka feedback pozitiv

Lexo analizën e plotë!

Betwinner

Një tjetër bastore online që po performon shumë mirë për lojtarët nga kosova.

Disa nga pika më të rëndësishmë janë:

 • E licensuar në: Curacao
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar më 2018
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti”Cashout”
 • Ofron LIVE Streaming
 • Platformë tepër e thjeshtë

Lexo analizën e plotë!

Bet365

Një bastore sportive, që ofron koeficientë konkurues dhe paguan fitimet.

Disa nga pika më të rëndësishmë janë:

 • E licensuar në: UK, Malte, etj
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar më 2000
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti”Cashout”
 • Ofron LIVE Streaming
 • Platformë tepër e thjeshtë

Lexo analizën e plotë!

Lista nuk mbaron këtu, ne kemi shumë më tepër në arkivën tonë të kategorizuara sipas licensës, metodave të depozitave etj.

Për më tepër ndiqni tabelën udhezuese!

Kompani bastesh të licensura në Curacao!

Kompani bastesh të licensuara në UK!

Kompani bastesh të licensuara në Maltë!

Bastore sportive Kosove!

Baste live Albania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X