Baste live

January 13, 2021 0 136
Bastore të sigurta online 2021 Qytetarët kosovarë vazhdojnë të luajë në shumë bastore të sigurta online edhe në ...
November 9, 2019 0 331
Le të ndjekim një analizë për disa ndeshje të Premier League për një bast më të sigurtë! CHELSEA ...
October 25, 2019 3 293
Ne analizen tonë për parashikime ndeshjesh, do të keni një pasqyrë më të qartë për ndeshjet e Premier ...
October 22, 2019 5 298
Të ndjekim nga afër analizën tonë për ndeshje dhe parashikime nga kampionati më i ndjekur… Pas një pushimi ...
September 17, 2019 0 294
Ne kulturen e shqiptareve, teknologjia mobile eshte pse po perhapet me shpejtesi eshte ndoshta nje nga prapambetjet me ...
April 19, 2019 2 723
Bastore të sigurta 2020, A ekzistojnë të tilla Online? Në ditët tona në internet operojnë shumë bastore të ...
April 11, 2019 0 356
Te gjitha llojet e lojrave te fatit dhe bastet live ne bullgari jane te lejuara.  Casino, Poker, Roulette, ...
September 25, 2018 0 377
Nje analize e hollesishme per lojtaret qe luajne baste live Interneti eshte bere i pashmangshem ne ditet e ...

Baste live nga kompanite me te mire europiane, per te gjitha llojet e sporteve ne kohe reale.

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X