Pyetje te shpeshta

February 21, 2023 0 1242
Faqet e basteve sportive në Kosovë janë të ndaluara që prej vitit 2019 me vendim të qeverisë. Megjithatë, ...
February 13, 2023 0 1333
Pavarësisht legjislacionit jo dhe aq të qartë mbi bastet sportive, mund të thuhet se faqet e basteve sportive ...
February 9, 2023 0 1317
Pavarësisht ndryshimeve të shpeshta në legjislacion, dhe ligjeve disi të paqarta, faqet e basteve sportive në Gjermani janë ...
February 8, 2023 0 1231
Duke qënë se ende nuk ka një legjislacion të mirëfilltë per faqet e basteve sportive ne Brazil, dhe ...
New bookmakers
32Red Casino & Sportsbetting Review
32Red Casino & Sportsbetting Review

150% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë!

Unibet Review
Unibet Review

400% BONUS deri në 40 EUR mbi depozitën e parë prej 10 EUR

Bahigo Sportsbook
Bahigo Sportsbook

100% BONUS deri në 400 EUR mbi depozitën e parë! Vetëm për lojtarët nga Turqia dhe Zvicra

ReloadBet
ReloadBet

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

bet365

Je regjistruar ne 22 BET, provo koeficientet me te larte Online!

X