Baste dhe Evente

January 13, 2021 0 131
Bastore të sigurta online 2021 Qytetarët kosovarë vazhdojnë të luajë në shumë bastore të sigurta online edhe në ...
April 19, 2019 2 715
Bastore të sigurta 2020, A ekzistojnë të tilla Online? Në ditët tona në internet operojnë shumë bastore të ...
February 4, 2019 2 574
Ekzistenca e basteve fizike dhe online “zhduket” përkohësisht. Kosova i mirëpret. Kosova, një derë e re për bastore ...
January 9, 2019 2 451
Ku po zhvendosen faqet e basteve, cili është fati i tyre? Shumë faqe bastesh dhe bastore online kanë ...
December 17, 2018 0 568
Cilat janë kompanitë shqiptare të basteve online dhe e ardhmja e tyre? Ligji për lojrat e fatit i ...
December 3, 2018 2 642
Superbast, Eccobet ne Shqiperi, Kosove apo diku tjeter? Superbast, Ecoobet, Bast Arena, Lumibet, Lumi Sport apo disa te ...
November 19, 2018 3 1157
Bastore Sportive ne Kosove, dhe ku luajne me teper kosovaret? Sigurisht qe te luash bastore sportive tashme edhe ...
October 26, 2018 3 433
Cfare eshte opsioni Baste Cash Out? Nje nga opsionet me atraktive qe kompanite e basteve perdorin per te ...
October 10, 2018 2 469
Situata reale per baste sportive ne Shqiperi? Ku mund te vendosesh baste sportive ne Shqiperi? Shqiperia eshte nje ...
December 20, 2014 0 224
Bastet sportive ne kompanite me te famshme Bastet te vena për sportin ishin një nga format e para ...

Artikuj rreth basteve kompanive sportive dhe eventeve te ndryshme!

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X