22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Faqet e basteve sportive në Gjermani 2023

faqet e basteve sportive në Gjermani

Pavarësisht ndryshimeve të shpeshta në legjislacion, dhe ligjeve disi të paqarta, faqet e basteve sportive në Gjermani janë një ndër aktivitetet më të preferuara për lojtarët gjermanë. Sipas statistikave, mendohet se rreth 12 milionë gjermanë kanë vendosur baste online të paktën 1 herë në jetën e tyre. Ky numër sa vjen dhe rritet, teksa qeveria lokale ka vite që lejon kompanitë e huaja të basteve të aplikojnë për marrjen e një license, që u jep atyre lejen të operojnë në Gjermani. Pavarësisht se kushtet janë relativisht strikte, që prej vitit 2016, numri i kompanive të basteve sportive në Gjermani sa vjen dhe shtohet. Kjo përkthehet në më shumë alternativa dhe mundësi argëtimi për lojtarët.

Një tjetër lajm pozitiv për të gjithë adhuruesit e basteve sportive është fakti se lojtarët nuk taksohen për fitimet e tyre. Kjo vlen si për lojërat e fatit, ashtu dhe për lojërat e kazinosë. Megjithatë, situata është ndryshe për kompanitë që ofrojnë këto shërbime. Subjektet duhet të paguajnë një taksë mbi fitimin nga bastet sportive në shifrën 19%, ndërkohë që paralelisht duhet të paguajnë dhe një taksë në masën 5% për zhvillimin e aktivitetit.

Mes platformave që operojnë në mënyrë të licensuar në Gjermani mund të përmendim:

Te licensuara ne Gjermani

Te licensuara Offshore

Përsa i përket sporteve dhe kompeticioneve sportive më popullore, futbolli është padyshim në krye të listës, teksa kampionati gjerman i futbollit, Bundesliga, është ndër më popullorët në Europë dhe jo vetëm. Bayern Munich është klubi më popullor, ndërkohë që kombëtarja gjermane e futbollit gjithashtu tërheq shumë vëmendje gjatë kompeticioneve botërore. Sportet të tjera popullore janë basketbolli, hokeji në akull, boksi, MMA, si dhe Formula 1, për shkak të pilotëve elitarë gjermanë që janë pjesë e kompeticionit. 

E-sports gjithashtu po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet dhe shumica e platformave të licensuara në Gjermani, u japin mundësi lojtarëve të provojnë fatin e tyre dhe në këtë kategori.

Por cila është mosha minimale për të vendosur një bast sportiv në Gjermani? 

Duke qënë se të gjitha landet gjermane kanë unifikuar ligjet e tyre mbi bastet sportive dhe lojërat e fatit, e njejta gjë ka ndodhur dhe me moshën minimale, e cila është 18 vjeç për të gjitha këto aktivitete në të gjithë Gjermaninë. Kjo vlen si për bastet online ashtu dhe ato klasike në bastore.

Ndryshe nga shtete të tjera europiane, një diferencë e rëndësishme në legjislacionin gjerman mbi bastet sportive, është fakti se lojtarët mund të depozitojnë deri në €1000 në muaj në llogaritë e tyre në platformat e licensuara. Nëse lojtarët duan të depozitojnë më shumë, e vetmja mënyrë është zgjedhja e alternativave të tjera, që nuk janë domosdosmërisht të rrezikshme, por nuk zotërojnë një licensë nga GGL (Autoriteti gjerman përgjegjës për lojërat e fatit dhe bastet sportive).

Kufizimet gjithashtu ekzistojnë mbi lojërat dhe bastet në kohë reale, ndërkohë që përsa i përket lojërave popullore të tipit slot, lojtarët mund të shpenzojnë vetëm €1 për spin, në kompanitë e licensuara.

Përsa i përket metodave të pagesave, lojtarët gjermanë preferojnë portofolët online, me PayPal që është një nga metodat më të përdorura për baste sportive. Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Entropay dhe Bank Transfer janë gjithashtu opsione të tjera që janë të disponueshme në shumicën e platformave sportive. I rëndësishëm për t’u përmendur është fakti se shumë prej këtyre kompanive ofrojnë dhe aplikacionet e tyre mobile për iOS dhe Android, duke i ofruar kështu lojtarëve një eksperiencë akoma më të bukur.

Cilat janë avantazhet kryesore që ofron secila platformë e licensuar për lojtarët gjermanë?

  • Bet 365 – Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive, e fokusuar në eventet e futbollit dhe perfekte për lojtarët gjermanë.
  • Betway – Larmi e madhe eventesh në sportet popullore mes lojtarëve gjermanë, ofertë mirëseardhjeje në formën e “cashback”, koeficientë konkurrues dhe oferta të vazhdueshme javore, baste falas (free bets).
  • 22 Bet – Bonuse dhe oferta të ndryshme javore, numër i lartë sportesh dhe kampionatesh sportive, suport klieti i shpejtë.
  • 20bet – Ofertë mirëseardhjeje mjaft kompetitive, ndërfaqe intuitive dhe e thjeshtë në përdorim, popullore mes lojtarëve gjermanë, numër i madh eventesh në kohë reale.
  • Neo Bet – Kompani e njohur dhe mjaft prestigjoze në treg, numër i lartë eventesh, aplikacion mobile për baste sportive si dhe për lojëra kazinoje.


About the author

10 best performing bookmakers for 2024

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Leave a Comment