KaramBot, Software që parashikon Skedinën Tuaj

Inteligent Integrated Software

Cfare eshte KaramBot?

KaramBot eshte nje software qe rekomandon betin tuaj, ju ndihmon si te parashikosh ndeshjet, i dezinjuar te ndihmoje bastvenesit qe te vendosin baste fituese para se te filloje ndeshja por edhe Live gjate zhvillimit te ndeshjes. Software ne menyre konstante skanon te gjitha ndeshjet e kampionateve qe ofron faqja Karamba, dhe i sugjeron lojtareve te regjistruar te vendosin baste per te pasur mundesine te bejne zgjidhje te duhura. 

Eshte shume e thjeshte per tu naviguar sepse eshte e integruar ne interface, dhe bastvenesi shikon ne kohe reale rekomandimin e software KaramBot.

Kombincioni dhe ekuacioni qe KaramBot perdor eshte parashikimi i ndeshjeve nga lojtare profesioniste te cilet ndajne eksperiencen e tyre online ne faqe te tjera bastesh bashke me perllogaritjet matematikore qe vete sistemi ben.

Lexo gjithashtu: Karamba Sports Analizë e detajuar

Sapo software te gjeje nje skedine te mundshme fituese do ta shfaqe ate ne ekran ne formen e sugjerimit per bastin tuaj te rradhes. KaramBot nuk eshte kurrsesi i manipuluar, eshte krijuar vetem per te ndihmuar lojtaret qe luajne baste live qe te bejne zgjedhje me te zgjuara. 

Kampionatet e skanuara nga KaramBot perfshijne Premier League, Champions League, Kampionatin e ndeshjeve U17  etj te cilat mund te parashikohen para se te filloje ndeshja ose gjate zhvillimit te ndeshjes.

Fatmiresisht ky software eshte pjese e platformes Karamba, dhe Karamba eshte faqja nga ju mund te regjistroheni dhe te provoni kete eksperience vertet unike.

Online ofrohen shume software qe parashikojne bastin tuaj por ata funksionojne jashte nje platforme te caktuar dhe sigurisht kerkojne pagesa mujore, por duke qene se garancite nuk jane gjithmone 100% atehere ngelet qe forma me e mire eshte te provoni kete software i cili eshte i integruar ne platformen e basteve online.

Karamba eshte partner zyrtar i ” Baste Sportive ” dhe operon ne shumicen e vendeve ku ka shqiptarë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Koeficientët më të lartë i gjeni në Betwinner!!!

X