Deposit Bonus

No code required
Bonus Code
Depozito 10 EUR dhe merr 20 EUR falas, 200% BONUS! Vendos bast për ndeshjet e kualifikuara. Gjithashtu bonusi mund të perdoret për Casino, Live Casino dhe Live Betting.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

New Deposit Bonuses

Deposit Bonuses jepen zakonisht kur lojtari depoziton për herë të parë por jo gjithmonë. Ka oferta të caktuara që shoqërohen me depozitën tuaj.