Pros
 • E licensuar në: Curacao, ofron koeficientë të lartë
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar me 2011
 • Baste live për 1000 sporte
Cons
 • Nuk operon në USA, Australi dhe disa shtete të tjerë
 • Zgjat kohën e verifikimit, paguan fituesit me vonesë
baste live ne 1xbet

Baste live 1xBet

1xBet është një kompani bastesh ( me shumë gjasa ruse ) me mbi një mijë pika llotosh në Rusi, por ajo që është më rëndësishmja është se ata janë tepër të njohur online dhe ofrojnë baste live, madje edhe në Shqipëri ata janë shumë popullorë. 1xBet përgjithësisht mbulon Europën Lindore, megjithatë kohët e fundit ka pasur sukses edhe në Portugali e Gjermani.

Cfarë e bën të vecantë dhe konkurues 1xbet?

Kjo kompani ofron të gjithë llojet e basteve dhe një përqindje të lartë pagese që arrin deri ne 97.3%, gjithashtu ka koefiçentë tepër të lartë në krahasim me faqet e tjera të basteve

Liçensa e 1xBet

1xBet është e liçensuar në Curaçao dhe zhvillon aktivitetin e saj në përputhje me të gjitha rregullat e tregut. 

Platforma e 1xBet është e zhvilluar për të gjitha llojet e pajisjeve teknologjike si: telefona celularë, iPhone app dhe Samsung App, etj. Gjithashtu mund të luani nga tableti apo desktopi juaj.

Baste live në 1Xbet nepermjet Live Streming

Lojtarët e regjistruar në 1xBet mund të shikojnë deri në 4 ndeshje live dhe të vendosin baste njëkohësisht. Cilësia është Full Screen HD Quality. Këto ndeshje dhe rezultate mund të shikohen live në platformën e desktop nëpërmjet një aplikacinoni të veçantë ose nëpërmjet aplikacioneve të telefonave celularë iPhone ose Samsung.

Tërheqja e parave nga 1Xbet

Pagesat në proçesorët elektronikë proçesohen vetëm brenda 15 minutave, ndërsa në kartë krediti vonon pak më tepër. Ajo që është e rëndësishme është që 1xBet ka një proçes të rreptë verifikimi lojtarësh. 

Në rast se do të krahasonim këtë kompani me disa të tjera, mund të themi që 1xBet është ndër më të rreptat, kjo shpjegon dhe arsyen pse shumë lojtarë kanë ankesa për vonesën e parave. 

1xbet, mashtrim apo jo?

Pas komunikimit tonë me stafin menaxhues të kompanisë, ata na premtuan që nuk do të keni probleme në rast se verifikoheni në mënyre të rregullt dhe nuk përdorni më tepër se një llogari.

1xbet njihet për rregullat strikte që ka për verifikimin e lojtarëve, mgjth kjo ka krijuaj një klimë më të sigurtë pasi mban larg “Bonus hunters” dhe ” Bonus Abusers”

1xBET Details

Limiti i tërheqjes:
Shtetet e ndaluara:
Licensat:
Gjuhët e ofruara:
Monedhat:
3.8 rating

One Reply to “1xBET”

 • Nëqoftëse eksperienca juaj e mëparshme ka qenë pozitive, ju lutemi, vendosni një koment poshtë për të ndihmuar vizitorët tanë që ata të bejnë zgjedhjen e duhur!

  1. Keni pyetje ose ankesë për këtë kompani?
  2. Keni probleme me verifikimin apo tërheqjen e parave në llogarinë tuaj?

  Ne mund tju ndihmojmë!

  Na shkruani në: support@baste-sportive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X