Pros
  • Krijuar më 2001
  • Licensuar në UK, Maltë, Estoni, New Jersey
  • Ofron LIVE Streaming
  • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti
  • Ofrohet në 18 gjuhë
  • Mbi 50 milionë anetarë të regjistruar
  • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
Cons
  • Ndryshimi i koeficientëve në mënyrë të papritur
  • Nuk operon në Itali, France dhe disa shtete të tjera

Analizë e bet365

bet365

Bet365  është padyshim një nga faqet më të famshme për sa i përket basteve online.

Që nga viti 2001, kjo kompani shënon mbi 53 milionë anëtarë të regjistruar me një aktivitet konstant. Ka anëtarë që janë aktivë edhe pas regjistrimit para 15 vjetësh. Arsyeja kryesore: është besimi që ata kanë krijuar tek bet365.

bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin. Në produktin e saj pronësor të klasit botëror, bet365 ofron gamën më të gjerë të industrisë të ngjarjeve të basteve sportive 'në lojë' me mbi 78 sporte të mbuluara dhe mbi 780,000 ngjarje që transmetohen drejtpërdrejt me video çdo vit për 90 milionë klientë të regjistruar nga mbi 160 vende në mbarë botën.

SHENIM: Për ata që nuk mund të hapin faqen e basteve Bet365 mund të provojnë

Bet 365 Alternative Link 1: Bet365

BET 365 Alternative Link 2: Bet365

Licensat e kompanisë

Bet365 është e liçensuar në autoritetin e lojërave të fatit në Estoni. Ajo mban gjithashtu një liçensë nga Komisioni i Lojërave të Fatit në UK, dhe një liçensë nga Autoriteti i Lojrave të Fatit në Maltë.

Me këto 3 liçensa, sigurisht që kompania është ndër liderët e aktivitetit legal online, për baste dhe lojërat e fatit online.

Platforma 

Platforma është e thjeshtë, ju mund të luani nga celulari duke shkarkuar aplikacionin përkatës ose nga tableti apo kompjuteri juaj. I thjeshtë në vendosjen e basteve, navigimin e kampionateve, si dhe kalimin nga bastet sportive në lojërat e kazinosë apo Live Casino. Keni mundësi të luani me Live dealer, ku një person në anën tjetër të ekranit është në lidhje të drejtpërdrejtë.

Bonus hyrës

Bet365 ka një ofertë të thjeshtë prej 100$ pasi të regjistroheni, por bonusi nuk është më i rëndësishmi. Ajo që ka më tepër rëndësi është siguria e parave tuaja, kjo bën që lojtarët të vazhdojnë të rikthehen në kompani.


Sherbimi I klientit

Kompania ka shumë mënyra që lidh anëtarët me personelin e shërbimit. Nëpërmjet Live Chat ju mund të komunikoni direkt me një operator, gjithashtu ju mund të dërgoni një e-mail për problemin që mund të keni. Gjithashtu mund të merrni në numrin e tyre të telefonit.


Konluzion për bet365

Në fakt mund të analizojmë dhe flasim shumë për bet365, dhe duke kërkuar online u munduam të gjejmë ndonjë problem serioz rreth kompanisë nga anëtare të ndryshëm, por pa sukses.

Ankesat më të mëdha janë përshembull në lidhje me sistemin e basteve, ndryshim i koefiçientevë në mënyrë të papritur, gjë që shqetëson lojtarët. Megjithatë, kompania është serioze pasi ka arritur deri në transmetimin e reklamave në televizione të ndryshëm, prandaj komenteve të anëtarëve dhe akuzave të tyre nuk mund t’i besojmë maksimalisht.

Kjo pasi me konkurencën e madhe, kompanitë e tjera rivale paguajnë individë që të futen në këto faqe dhe të postojnë ankesa, në këtë mënyrë mundohen të dëmtojnë reputacionin e kompanisë bet365.

Bet365 – Mashtrim apo jo?

Me mbi 50 milionë lojtarë të regjistruar, me 4 licensa dhe me pagesa NO LIMIT sigurisht që Bet365 nuk mund të konsiderohet kompani bastesh e pasigurtë. Mund të themi me bindje që Bet365 është ndër kompanitë më me reputacion online. Ju mund të gjeni ankesa online megjithatë të mos harrojme faktin se “Bonus Abusers” dhe “Bonus Hunters” krijojnë apo dublikojnë llogaritë tyre dhe pastaj ankohen nëpër forume apo portale.

bet365 Sports Details

Limiti i tërheqjes:
Shtetet e ndaluara:
Gjuhët e ofruara:
Monedhat:
5.0 rating

2 Replies to “bet365 Sports”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je regjistruar ne 22 BET, provo koeficientet me te larte Online!

X