Betsafe

Betsafe 2022 Review Betsafe u lançua në vitin 2006 dhe që prej atij momenti kompania ka qënë në rritje të vazhdueshme. Platforma në internet e Betsafe është tashmë e disponueshme në mbarë botën dhe ka më shumë se 450,000 klientë nga 100 vende të ndryshme. Ajo që diferencon BetSafe nga kompanitë e tjera është larmia … Continue reading Betsafe