Standarti ynë për të vlerësuar kompanitë e listuara në faqen tonë. Cfarë kontrollojmë ne para se ti bëjme publike në faqen tonë:

 1. Licensat dhe zyrat përkatëse

  Ku jane të licensuara keto kompani, dhe a janë në gjendje të ofrojne atë që premtojnë?

 2. Shërbimi ndaj klientit

  Është shumë e rëndesishme që kompania që ne reklamojmë të plotesojë standarte të larta ëe komunikimit me lojtarët pasi kjo është pjesë shumë e rëndësishme e marëdhenies midis kompanisë dhe klientit

 3. Metodat e pagesave

  Informacioni për mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes së parave është shumë e rëndësishme për vizitorët tanë që procesi të jetë sa më i thjeshtë.

 4. Opsionet e platformës

  Koeficientët, rezultatet live, live streaming ( ndeshje live ) janë pikat kryesore që kontrollojmë para se këto kompani tju ofrohen juve.

 5. Bonuset e mirëseardhjes

  Është një pjesë shumë delikate për lojtarët dhe tifozët e basteve pasi shumë nga kompanite abuzojnë me bonuset dhe orvasin klientët e tyre deri ne pikën që ata janë gati ti hedhin në gjyq. Ndaj mos u joshni shumë nga kompanitë apo faqet e mëdha që ju premtojmë të fitoni miliona.

 6. Shtetet ku nuk lejohet të luash baste online

  Shqipëria është një vend i vogël por me një komunitet të madh në diasporë. 
  Jo të gjitha kompanitë operojnë në shtetin ku ju jetoni ndaj ju këshillojmë të kontrolloni me kujdes a bën pjesë shteti ku ju jetoni në listën tonë të shteteve që lejohen dhe nuk lejohen. Në rast se ajo kompani nuk operon në shtetin ku ju jetoni thjesht kërkoni një kompani tjeter që operon në shtetin ku ju jetoni.

Rizk

Rizk

100% deri në $200
Spin Sports

Spin Sports

100% deri në $200
Sportsbet.io

Sportsbet.io

No Bonus
Sportsbetting

Sportsbetting

50% deri në $1000
William Hill

William Hill

200% deri në $1000
ZulaBet

ZulaBet

100% deri në €150