Kompanite europiane te basteve

Kompanite europiane te basteve te quajtura ndryshe ” bookmakers” jane vertet opsioni me i mire i lojtareve shqiptare pasi shumica e shqiptareve jetojne dhe punojne ne Europe keshtu qe keto kompani jane licensuar ne keto vende europiane.

Kompania Bonus Analizë Luaj
1 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
2 100% deri në $122Kushtet e bonusit Analizë Luaj
3 Depozito $10 merr $30 falasKushtet e bonusit Analizë Luaj
4 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
5 100% deri në $400Kushtet e Bonusit Analizë Luaj
6 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
7 100% deri në $150Kushtet e Bonusit Analizë Luaj
8 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj

Tagged with:

Leave a Comment

Mr. Play Sports paguan fitimet në kohë rekord, ofron 100% BONUS deri në 100EURMerr ofertën!!!