Kosova dhe bastet live!

Egzistenca e basteve fizike dhe online “zhduket” perkohesisht, Kosova i mirepret

Kosova, nje dere e re per bastore dhe kazino. Bastoret live, fizike dhe ato online ne Shqiperi me ne fund u bene realitet, dhe nga ky realitet i ri mendohet qe nje pjese e mire e njerezve qe luajne apo luanin tani nuk e kane te lehte te vendosin baste live ne bastoret e qytetit apo online. 

Raporti i Autoritetit te mbikeqyrjes se lojrave te fatit

Ne fillim vendosem qe te shikojme cfare faqja zyrtare e AMLF ofron per te interesuarit. Faqja zyrtare pas nje vonese ne ngarkim nuk ka ofron ndonje update te situates por nga ajo qe shikojme, te dhenat e subjekteve te licensuara vazhdojne te jene te pasqyruara ne faqe, qe do thote subjektet kane pezulluar perkohesisht aktivitetin ose faqja nuk eshte perditesuar. Me teper gjasa ka qe faqja nuk eshte perditesuar. 

kosova

Mgjth nga burime te tjera ne terren bejme me dije se pikat e basteve sportive jane “mbyllur” te pakten keshtu shikohet nga jashte. Nga brenda pikat nuk jane mbyllur pasi te gjithe shqiptaret kane mundesi te luajne online.

Te gjithe kane gjetur nje menyre pasi askush nuk ankohet, te gjithe thone qe jane mbyllur por ne fakt loja vazhdon.

Gjithashtu nje liste e madhe te lojrave te fatit dhe faqeve te basteve eshte postuar dhe eshte cuar per procedim nga AMLF. 

Kosova dhe baste live online

Kosova sic e kemi thene dhe ne artikujt e meparshem eshte bere porta e dyte e kompanive shqiptare te cilat per shkak te ndryshimit te ligjit nuk mund te operojne me ne Shqiperi. 

Bast Arena ka hapur versionin e saj per Kosoven, dhe po mundohet te shfrytezoje ate cfare i ofron trafiku i mbingarkuar i  kompanive te basteve. 

Kosova duke qene se eshte nje vend akoma i pa plotesuar ligjerisht ne lidhje me bastet dhe bastoret sportive, “dhuron” nje hapesire ligjore per te gjithe ata qe duan te ushtrojne kete aktivitet tashme te censuruar ne Shqiperi.

Edhe kompanite e huaja ushtrojne aktivitet ne kete “parajse” legale mgjth dhe kjo mbetet per tu ndryshuar shume shpejt.

kosova

Prizreni eshte nje nga qytetet e para qe do te prese fluksin e madh te investitore te interesuar per te hapur dege te reja per lojrat e fatit.

Lojra Fati Online ne Kosove ka plot madje dhe portali yne me i ri, pret dhe i uron mire se ardhjen vizitoreve nga Kosova per te zgjedhur kompanine e basteve apo kazinone e cila permbush kerkesat e tyre ne lidhje me bonuset apo menyrat e depozitimit.

Tagged with:

One Response to “Kosova dhe bastet live!”

Leave a Comment

Librabet, kompani e re bastesh, hapur në 2018 - deri në €100 BONUS!Regjistrohu!
+