$8,000 per month

4.5 rating
100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Withdrawal Limit $8,000 per month

 

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X