Bancontact Mobile përmes Hipay

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bancontact është një skemë pagese në Belgjikë dhe është lideri belg i tregut kur bëhet fjalë për pagesa elektronike, me mbi 15 milion mbajtës të kartave Bancontact.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X