Bancontact

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bancontact, çfarë ofron?

Bancontact

Çfarë është Bancontact?

Bancontact është një metodë pagesash online mjaft popullore në Belgjikë, Hollandë, dhe disa vende të tjera në Europë. Ajo mundëson pagesa në moment, me anë të “mobile wallets”, si online, ashtu dhe në dyqane fizike.

Avantazhet dhe disavantazhet!?

Avantazhet:

 • Pagesa super të shpejta nëpërmjet skanimit të barkodeve dhe futjes së kodit PIN.
 • Një metodë e sigurt pagesash, e besuar nga banka dhe biznese të shumta në Hollandë dhe Belgjikë.
 • Mund të përdorni këtë mënyrë në 80% të të gjithë dyqaneve online në Belgjikë. Kjo do të thotë se mund të luani kumar online, ose baste sportive duke përdorur Bancontact. Më pas mund të shpenzoni fitimet tuaja.
 • Vjen me një aplikacion që i bën gjërat edhe më të kollajshme.
 • Funksionon njësoj si një kartë krediti apo debiti, gjë që e bën Bancontact shumë “user-friendly”.

Disavantazhet:

 • Ju duhet një llogari bankare për ta përdorur. Kjo do të thotë se gjithashtu ju nevojitet një aplikacion bankar, nëse nuk e keni një të tillë.
 • Nuk është një metodë e përhapur, apo e përdorur nga lojtarë jashtë Hollandës apo Belgjikës.
 • Nuk është e përshtatshme për tërheqje.

Si të regjistroheni në Bancontact?

 1. Vizitoni një bankë në Belgjikë dhe aplikoni. Procedura është standarte, njësoj si me aplikimet për çdo kartë tjetër.
 2. Prisni për kartën tuaj dhe pasi ta merrni aktivizojeni atë. Zakonisht karta është gati për 3 deri në 5 ditë. Në varësi të shtetit ku jetoni, ajo mund t’ju dërgohet dhe në adresën tuaj.
 3. Shkarkoni aplikacionin e Bancontact dhe lidheni me kartën që sapo morët. Tani mund të kryeni pagesa në kohë rekord me anë të telefonit.

Si të depozitoni online duke përdorur Bancontact?

 1. Navigoni tek seksioni “cashier” ose “banking” në varësi të faqes ku po luani. Në këtë seksion duhet të zgjidhni logon e Bancontact, mes opsioneve të tjera.
 2. Zgjidhni nëse do të paguani me anë të kartës Bancontact, apo aplikacionit. Shumë faqe të lojërave të fatit e ofrojnë tashmë opsionin e pagesave direkt nëpërmjet aplikacionit.
 3. Vendosni shumën që doni të luani dhe klikoni “deposit”. Në qoftë se po përdorni aplikacionin, për arsye verifikimi duhet të vendosni dhe kodin PIN.

Si të kryeni tërheqje me Bancontact?

Bancontact nuk ofron opsionin e tërheqjes së parave. Por, meqënëse shumica e faqeve të lojërave online ofrojnë tërheqje në llogarinë tuaj bankare, keni mundësinë të kryeni tërheqje në llogarinë e lidhur me kartën tuaj.

Zakonisht kjo procedurë zgjat 3-5 ditë. Por nëse faqja ku po luani ka bazat e saj në Europë, tërheqja mund të konfirmohet dhe brenda ditës.

Të gjitha kompanitë e basteve sportive të listuara më sipër pranojnë pagesat duke përdorur Ban contact, depozitoni dhe tërhiqni paratë tuaja.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X