Bancontact përmes Checkout

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Checkout.com është një blerës i drejtpërdrejtë i të gjitha skemave kryesore të kartave. Ai pranon karta ndërkombëtare dhe shumë nga metodat alternative më të njohura të pagesave globale. Checkout.com përdor 20 mënyra pagese në pesë kontinente, në 159 monedha të ndryshme.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X