Bitcoin

3.5 rating
50% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
125% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

2.0 rating
100% BONUS deri në 50 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
BET365 luaj në kompaninë më të famshme të basteve online!
Aplikohen kushtet e bonusit
Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
50% BONUS deri në $1000 mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
100% BONUS deri në 120 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
NO BONUS por ka promocione javore.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Çfarë është Bitcoin dhe si funksionon?

baste sportive bitcoin

A është bitcoin duke u rikthyer në skenë? Çmimi për të blerë një bitcoin, monedha e parë si dhe më popullore dixhitale, kapi shifrën $13,000 në tetor të 2020-ës. Ky ishte një rekord i ri, pas nivelit negative të dhjetorit të vitit 2018, ku një bitcoin vlente vetëm $3237. Gjithsesi rritja e kohëve të fundit nuk krahasohet me nivelin historik të vitit 2017, ku një bitcoin iu afrua vlerës $20,000.

Përkufizimi: Çfarë është bitcoin?

Bit coin u lancua në vitin 2009, si pjesë e një aseti të ri të quajtur “valuta kripto”, ose kripto monedha. Është një formë dixhitale e parasë e cila eleminon nevojën e qeverisë apo bankave për t’u përfshirë në transaksione bankare. Në fakt ajo është i fuqizuar nga teknologjia “peer to peer”, një grup editorësh dhe kontribuesish vullnetarë, si dhe nga mekanizma dhe software të ndryshëm kriptografikë.

Këto software kujdesen për transmetimin në mënyrë të fshehtë të të dhënave. Duke siguruar kështu se informacionet aksesohen vetëm nga marrësi dhe dërguesi i tij. Kjo ka krijuar një valutë që mbështetet në kodin e shkruar, dhe jo në asete fizike si ari apo argjendi. Apo në besimin tek autoritetet qeveritare. 

Si funksionon bitcoin?

Çdo bit coin është një file më vete në kompjuterin ose smartphone-in tuaj, që ruhet në një portofol dixhital. Për të kuptuar më mirë se si bitcoin funksionon, duhet që fillimisht të njihemi me këto terma ndihmës dhe kontekstin e tyre:

Blockchain: Bit coin mbështetet në një kod të hapur për publikun (ndryshe “open-source”). Ky kod quhet pikërisht blockchain. Çdo transaksion individual është një bllok, të cilit i bashkangjitet kodi, për të krijuar një rekord unik të transaksionit. Blockchain është teknologjia në të cilën mbështeten dhe 2000 kripto valuta të tjera të cilat pasuan bitcoin.

Çelësat publikë dhe private: Çdo portofol dixhital ka një çelës publik dhe një çelës privat. Këta dy çelësa funksionojnë së bashku, për të inicializuar transaksionin nga ana e përdoruesit. Pra shërbejnë si një formë autorizimi.

“Bitcoin Miners”: Të ashtuquajturit “miners” janë anëtarë, pra persona fizikë të platformës “peer-to-peer”. Detyra e tyre është të konfirmojnë transaksionin nëpërmjet kompjuterave të shpejtë. Ata shpërblehen në bitcoin për punën e tyre.

Ruajtja e bitcoin-ëve, portofolët “hot” vs “cold”

Bitcoins mund të ruhen në dy lloj portofolësh dixhitalë. “Hot” dhe “Cold”.

Portofolët hot: Kjo nënkupton se paraja dixhitale ruhet në cloud, pra në një burim të besueshëm. Më pas ajo mund të aksesohet nëpërmjet browser-it tuaj. Por dhe nga desktop apo një aplikacion për smartphone.

Portofolët cold: Kjo metodë nënkupton një pajisje portable, e ngjashme me një drive, në të cilën ju mund të shkarkoni dhe mbani bit coin-ët tuaj.

Të gjitha kompanitë e basteve sportive të listuara më sipër pranojnë pagesat me bit coin, depozitoni dhe tërhiqni me bit coins

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X