Ecopayz

5.0 rating
100% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Çfarë është ecoPayz dhe çfarë ofron për përdoruesit?

ecopayz logo

ecoPayz është një shërbim me parapagesë për kryerjen e pagesave. Është një mënyrë shumë konvenente për të gjithë ata që luajnë baste online. Kompania ka qënë në qarkullim që në vitin 2000, megjithëse atëherë njihej me emrin ecoCard. Me këtë shërbim ju mund të depozitoni para në një llogari online, dhe më pas të përdorni këtë llogari për të bërë blerje online. Ose për t’u dërguar para përdoruesëve të tjerë ecoPayz. 

Shërbimet e ecoPayz administrohen nga kompania britanike “PSI-Pay Limited”. Kompania ka bashkëpunuar me MasterCard që prej vitit 2009. Kjo i ka dhënë mundësi ecoPayz të shpërndajë karta debiti me parapagesë.

Si të regjistroheni në ecoPayz?

Fillimisht do t’ju duhet të plotësoni një formë me një username, adresën tuaj të email-it, si dhe password-in që zgjidhni. Më pas do t’ju duhet të vendosni disa të dhëna të tjera personale si adresa, data e lindjes si dhe numri i telefonit. Vetëm pas këtij momenti do të kini mundësi të aksesoni llogarinë tuaj. Por kujdes! Nëse krijoni një llogari nga një shtet i caktuar, dhe më pas mundoheni ta aksesoni atë nga një shtet tjetër, shumë funksionalitete mund të mos jenë të disponueshme. Si për shembull depozitat. Në këtë rast do t’ju duhet të kontaktoni me shërbimin e klientit për të qartësuar situatën. Ky është një model që aplikohet në përgjithësi me shërbimet e ndryshme të pagesave. Në këtë mënyrë, kompanitë kontrollojnë IP-në me të cilën ju aksesoni llogarinë tuaj.

Si të kryeni depozita në ecoPayz?

Më përpara, mënyra e vetme për të depozituar para në llogarinë tuaj ecoPayz ishte nëpërmjet një llogarie bankare. Ndërsa tani ju keni në dispozicion shumë mënyra të tjera për të depozituar në ecoPayz. Një llogari bankare nuk është më e nevojshme. Mes tyre: Visa Cards, Local Banking, ecoVoucher, Przelewy24, Alternative Payments, PoLipayments, Neosurf, Klarna, GiroPay, InstantTransfer, PaysafeCard, SafetyPay, Bancontact Mister Cash, Instadebit, Fast Bank Transfer, iDeal, PayU, PocketChange, iDebit, Trustly, UnionPay, Yandex, Multibanco, Tencent.

Kini parasysh se disponibiliteti i këtyre metodave varet dhe nga vendi në të cilin jetoni.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X