iDeal

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Depozito 10 EUR merr 30 EUR free bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Kompanitë e basteve që pranojnë transaksione nëpërmjet iDEAL!

iDEAL

iDeal ju mundëson të kryeni pagesa online në mënyrë të shpejtë, të lehtë dhe të sigurt. Kompania ka bazat e saj në Hollandë dhe ofron dy lloje llogarish. Për individë, por dhe për biznese, pra është e përshtatshme për një sërë përdorimesh.

Pagesat bëhen nëpërmjet aplikacionit të “mobile banking”, ose seksionit “mobile banking” të vet bankës tuaj. iDeal është një transfertë online që kryhet direkt nga banka juaj, drejt llogarisë bankare të një biznesmeni. E gjitha brenda vetëm disa klikimesh!

C’farë avantazhesh ofron kjo kompani?

Kompania ofron disa avantazhe të cilat nuk do t’i gjeni tek metodat e tjera të pagesave. Më poshtë po listojmë disa prej tyre:

  • Ju nuk keni nevojë të regjistroheni ose të abonoheni për të përdorur shërbimin. Mjafton të jeni klient i një prej bankave të suportuara nga iDeal.
  • iDeal është i sigurt sepse ju i kryeni pagesat brenda mjedisit të bankës tuaj.
  • Shërbimi është mjaft i lehtë për t’u përdorur. Kjo pasi të dhënat dhe detajet e pagesës mbushen automatikisht. Në këtë mënyrë ju kuptoni menjëherë nëse pagesa u krye apo jo me sukses.
  • Pagesat e kryera pasqyrohen menjëherë në regjistrin e veprimeve tuaja bankare. Pra ju jeni gjithnjë në kontroll të bilancit tuaj dhe çdo gjë është transparente.

iDeal nuk është thjesht një metodë pagese. Ju mund ta përdorni atë në disa mënyra të ndryshme:

  • Si një buton për të konfirmuar pagesën në faqen e një kompanie apo dyqani online.
  • Si një barkod të llojit QR.
  • Si një link për të konfirmuar pagesën në një dyqan apo kompani online.
  • Si një kërkesë për të paguar, ndaj një konsumatori tjetër.

iDeal është gjithashtu një metodë mjaft e shpejtë. Sapo të autorizoni transfertën tuaj, fondet do të kreditohen brenda pak çastesh në llogarinë e marrësit. Gjithashtu tarifat janë shumë të ulëta, dhe në disa raste madje dhe falas për llogaritë e individëve. 

Diçka që duhet të keni parasysh, është se në përshkrimin e pagesave që kryeni, përfshihet gjithmonë emri i organizatës të cilës po i dërgoni paratë tuaja.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X