InstaDebit

5.0 rating
100% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
50% BONUS deri në $1000 mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Depozito 10 EUR merr 30 EUR free bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

InstaDebit, çfarë ofron dhe si funksionon?

instadebit baste sportive

Në vitet e fundit ka pasur një bum me metoda të reja pagesash online. Teksa teknologjia përparon, kompanitë janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja se si të ndihmojnë klientët.

Në industrinë e lojërave të fatit online, dhe basteve sportive historikisht dy kanë qenë metodat e pagesave. Transfertat bankare si dhe kartat e debitit apo kreditit. Por tani ka një zgjidhje të re.

InstaDebit ofron opsionin e një transferte të sigurtë online, nëpërmjet një pale të tretë. Fillimisht shërbimi ofrohej vetëm për shtetasit kanadezë, por tashmë InstaDebit është i disponueshëm ndërkombëtarisht.

Si funksionon InstaDebit?

Shërbimi i lejon klientët të bëjnë pagesa në mënyrë direkte nga llogaria e tyre bankare online. Kredencialet bankare qëndrojnë të sigurta gjatë gjithë procesit. Klientët mund të krijojnë lehtësisht një llogari, duke mbushur formën online. Nuk ka nevojë që ju të depozitoni para për të krijuar llogarinë. Në fakt ju mund të transmetoni para direkt nga llogaria juaj bankare.

InstaDebit përdor sistemin “IdentifyTM” për të verifikuar detajet e klientit dhe numrin e llogarisë bankare. Pasi përdoruesit kanë krijuar një llogari, procesi më tej është mjaft i thjeshtë. Kur një klient dëshiron të depozitojë në llogarinë e tij të lojërave të fatit, mjafton të zgjedhë opsionin InstaDebit. Më pas të plotësojë username-in dhe passwordin, dhe në fund të konfirmojë depozitën. InstaDebit nuk tarifon klientët për shërbimin e ofruar. Kjo mund të ndodhë vetëm nëse transaksioni përmban konvertim valute. Në këtë rast aplikohet një tarifë e vogël për konvertimin.

Avantazhet dhe disavantazhet e InstaDebit

Ndër avantazhet kryesore të InstaDebit është siguria. Kompania ofron enkriptim të nivelit të lartë të të dhënave (128 bit). Por dhe firewall-s, si një shtresë ekstra sigurie. Tjetër avantazh është dhe suporti ndaj klientit. Operatorët e faqes janë disponibël 24/7. Gjithashtu lejon lojtarët të bëjnë depozita në mënyrë të shpejtë, pa zbuluar kredencialet bankare.

Disavantazhi më i madh është se ende nuk ofron shërbimin e saj në shumë shtete. Pavarësisht zgjerimit, në Mbretërinë e Bashkuar, InstaDebit ofron shërbimin e saj vetëm për klientët e bankave Barclays dhe HSBC bank. Kufizime të ngjashme ka dhe në disa shtete të tjera.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg!!!!

X