Interac

4.5 rating
100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Kompanitë e basteve që pranojnë transaksione nëpërmjet Interac!

interac

Cfarë është Interac?

Êshtë një rrjet bankar kanadez i cili mundëson lidhjen së bashku të institucioneve financiare (bankave), me qëllim kryerjen e transaksioneve online. Interac është sistemi kryesor i kartave të debitit në Kanada. Në këtë shtet ka rreth 59,000 ATM të cilat mund të aksesohen nëpërmjet rrjetit Interac.

Pagesa direkte me Interac.

Ju mund të shfrytëzoni shërbimin Online për të paguar për shërbime dhe produkte të ndryshme, direkt me para nga llogaria juaj bankare. Duke qenë se gjatë transaksionit asnjë informacion financiar nuk bëhet i ditur për shitësit online, Interac është një metodë mjaft e sigurt. Madje edhe më e sigurt se kartat e kreditit. Ky shërbim është i bazuar në një kod PIN, që gjatë transaksioneve përdoruesit e shkruajnë në një “PIN pad”. Më pas kjo e dhënë procesohet direkt në një server qëndror, dhe nuk ruhet në kartën tuaj. Ky shërben si një hap shtesë sigurie.

Gjithsesi, pavarësisht masave të sigurisë, ende ekzistojnë shqetësime të ndryshme për mashtrime. Zakonisht mashtrimet lidhen më së shumti me kartat e debitit.

Një ATM (bankomat) me defekt mund të zbulojë të dhënat e kartës tuaj. Kjo çon në rrezikun e krijimit të kopjeve të kartës në një moment të mëvonshëm nga keqbërësit.

Më pas një kriminel mund t’ju filmojë teksa ju vendosni kodin PIN të kartës tuaj në një ATM, dhe më vonë të bëjë veprime me kartën e duplikuar nga llogaria juaj bankare.

Transferta parash.

Interac gjithashtu ofron opsionin e transfertave të parave në mënyrë elektronike. Ky shërbim i Interac bëhet i mundur nga CertaPay. Ky servis i jep mundësinë klientëve që përdorin “online banking”, t’u dërgojnë para kujtdo me një adresë email-i dhe një llogari bankare në Kanada. Interac ofrohet sot si shërbim nga më shumë se 300 biznese ku përfshihen: dyqane online, ofrues interneti, kompani llotarish dhe lojërash fati online dhe shumë më tepër.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg!!!!

X