MuchBetter

4.5 rating
100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

MuchBetter, një zgjdhje e shpejtë për pagesa online

muchbetter app

Aplikacioni MuchBetter është një metodë e re për të kryer transaksionet e parave online. Nëpërmjet tij ju mund të ruani paratë tuaja, t’i dërgoni dikujt para, apo dhe të lëvizni paratë nga një vend në një tjetër. MuchBetter u ofron përdoruesëve në mbarë botën shërbimet e saj. Vetëm disa shtete bëjnë përjashtim. Kompania britanike u krijua në vitin 2016 dhe sigurisht vepron në mënyrë të licensuar.

Si të krijoni një llogari në MuchBetter?

  1. Të regjistrohesh në MuchBetter është mjaft e thjeshtë. Mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm:
  2. Hyni te faqja e MuchBetter dhe klikoni tek opsionin “Sign Up for free”.
  3. Vendosni numrin tuaj të telefonit, password-in, si dhe valutën e preferuar ($, £, € etj). Më pas vendosni të dhënat tuaja personale si emrin, mbiemrin, email-in, datën e lindjes dhe adresën. Konfirmoni se i pranoni “Privacy Policy and Terms of use”.
  4. Në hapin e rradhës do t’ju duhet të specifikoni një kod sigurie 6-shifror, i cili do t’ju dërgohet me mesazh në telefon.
  5. Pas konfirmimit të kodit do t’ju dërgohet një sms që përmban një link të aplikacionit.
  6. Instaloni aplikacionin, vendosni të dhënat tuaja, bëni depozitën e pare dhe filloni të përdorni MuchBetter!

Faza e fundit e procesit të regjistrimit është verifikimi. Nëse rrisni limitet e llogarisë tuaj MuchBetter ju shpërblen me një kartë Mastercard falas. Por kjo vlen vetëm për shtetasit e BE. 

Nëpërmjet aplikacionit MuchBetter ju mund të verifikoni identitetin tuaj brenda pak minutash. Mjafton një kamera dhe një dokument personal identifikimi, si p.sh pasaporta apo patenta. Më pas mjafton t’i bëni foto dokumentit nga të dyja anët. Aplikacioni do t’i vërtetojë ato brenda pak minutash dhe limitet në llogarinë tuaj do të rriten.

“Cashback” është një faktor i rëndësishëm për mjaft përdorues të “eWallets”. Për ata që janë të rinj në këtë concept, “cashback” nënkupton një shpërblim që përdoruesit fitojnë, thjesht nga përdorimi i vazhdueshëm i aplikacionit. MuchBetter ofron programin e saj të “cashback”. Nëpërmjet tij, çdo përdorues do të marrë mbrapsht 0.3% të çdo depozite tek një shitës. Por kalkulimi i këtyre fitimeve është disi ndryshe nga programet e tjera.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X