PayPal

5.0 rating
100% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
BET365 luaj në kompaninë më të famshme të basteve online!
Aplikohen kushtet e bonusit
Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
100% BONUS deri në 120 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Depozito 10 EUR merr 30 EUR free bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 10 EUR Free Bets
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 400 EUR për depozitat e para.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Paypal, a është i lehtë për t’u përdorur?

paypal logo

Kushdo që përdor Paypal do të qeshte me këtë pyetje. Sepse përgjigja është po! Ёshtë shumë i lehtë për t’u përdorur. Ky ka qënë parimi kryesor mbi të cilin është ngritur platforma. Me një buton të thjeshtë, ju mund të shisni produkte nga çdo website. Edhe në qoftë se nuk keni një “shopping cart”, Paypal do të kujdeset për ju.

Aplikacioni mobile gjithashtu funksionon më së miri duke garantuar një eksperiencë të mirë të përdoruesëve. Një tjetër aspeckt mjaft pozitiv janë dhe raportet. Nuk ka rëndësi nëse paratë vijnë nga dyqani juaj online apo nga një burim tjetër. Të gjitha transaksionet pasqyrohen në të njejtin vend. Ato menaxhohen me anë të një ndërfaqeje në browser-in tuaj. Nëpërmjet saj ju mund të kryeni veprime të ndryshme dhe të bëni parashikime për muajt dhe vitet në vijim.

Avantazhet dhe disavantazhet e Paypal

Paypal gëzon sot statusin e një prej metodave më të njohura për menaxhimin e transaksioneve dixhitale. Por vetëm sepse një metodë është popullore nuk do të thotë se është zgjidhja e duhur për çdo person apo biznes.

Paypal lejon klientët të bëjnë transaksione të sigurta online, pa patur nevojën e një llogarie bankare. Gjithsesi është e mundur që ta lidhni Paypal-in tuaj, me një kartë debiti ose krediti, nëse nuk keni kredite të mjaftueshme Paypal.

Megjithatë Paypal ka të metat e tij. Klientët vazhdimisht ankohen për mungesën e një suporti të mire ndaj klientit. Gjithashtu problem tjetër ngelen çështjet që kanë të bëjnë me transfertat në industritë me rrezik të lartë.

Avantazhet e Paypal:

 • I besuar nga klientët në mbarë botën.
 • Një nga metodat më popullore për pagesat online.
 • Çmime të parashikueshme dhe tarifa të sheshta për t’iu përshtatur buxhetit tuaj.
 • Plane të ndryshme pagesash.
 • Suport për shitjet nëpërmjet Paypal me anë të abonimeve dhe pagesave periodike.
 • Suport për një tërësi valutash dhe shitësish ndërkombëtarë.
 • Mjete dhe “tools” të mira për zhvilluesit.
 • Integrim i lehtë me shumë eCommerce “tools”.
 • Ideal për bizneset e vogla, të cilat nuk marrin shumë pagesa.
 • I përshatshëm për një sistem pagese të gjitha në një.
 • Mjete kontabiliteti dhe financiare.
 • I përshtatshëm për përdorim në pajisjet mobile.
 • Pajisje hardware dhe karta të disponueshme.
 • Opsion për të marrë para dhe kapital në formë kredie.

Disavantazhet e Paypal:

 • Jo gjithmonë mënyra më e lehtë për të marrë para hua për biznesin tuaj.
 • Suport jo i rregullt për klientët.
 • I papërshtatshëm për industritë me rrezik të lartë.
 • Mund të mbyllë në mënyrë të papritur llogarinë tuaj.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X