Skrill 1 Tap

4.5 rating
100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Skrill është një portofol elektronik që është vërtet praktik, duke ju lejuar të bëni pagesa në internet thjesht dhe në mënyrë të sigurtë. Ju mund të depozitoni, si dhe të tërhiqni para pa dhënë të gjitha detajet tuaja të bankës, gjithçka që ju nevojitet është adresa e emailit tuaj. Pasi të regjistroheni në shërbimin 1tap nga Skrill, mjafton vetëm një klikim për të bërë një depozitë.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X