Skrill

5.0 rating
100% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

2.0 rating
100% BONUS deri në 50 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
BET365 luaj në kompaninë më të famshme të basteve online!
Aplikohen kushtet e bonusit
Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
50% BONUS deri në $1000 mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Skrill, çfarë është dhe si funksionon? A është i sigurt?

skrill logo

Skrill tarifon përdoruesit e tij në disa mënyra, dhe ndonjëherë këto tarifa mund të mblidhen. Tarifimi varet nga vendi në të cilin ndodheni, vendi ku doni të dërgoni para, si dhe mënyra se si depozitoni në llogarinë tuaj.

Depozitimi i fondeve në llogarinë ose portofolin tuaj Skrill.

Ju mund të hidhni para në llogarinë tuaj Skrill me anë të metodave lokale të pagesave. Por, dhe me anë të metodave globale si Visa, MasterCard, apo AMEX. Depozitimi i parave në Skrill është i menjëhershëm. Gjithsesi tarifat vetëm për të furnizuar me fonde llogarinë tuaj mund të shkojnë deri në 7% të vlerës që depozitoni. Kjo në varësi të metodës të cilën zgjidhni të përdorni, si dhe vendit ku jeni. E vërteta është se këto janë tarifa shumë më të larta se shumë alternative të tjera të transfertave të parave.

Tërheqja e parave nga portofoli apo llogaria juaj Skrill.

Kompania tarifon një tarifë fikse për tërheqjen e parave nga shërbimi i tyre. Këto tarifa fikse mund të ndryshojnë nga një shtet te tjetri. Sot që po flasim tarifat janë këto:

  • Në SH.B.A: Momentalisht falas.
  • Në Mbretërinë e Bashkuar: £4.76 tarifë fikse për tërheqjet në banka ndërkombëtare dhe 7.5% tarifë për tërheqjet në karta Visa.
  • Në Australi: 8.07 dollarë australianë për çdo tërheqje me anë të metodave globale të pagesës.

Dërgimi i parave në portofol.

Skrill gjithashtu vendos një tarifë shtesë për dërgesat e parave tek llogaritë e përdoruesëve të tjerë të shërbimit Skrill.

  • Nëse po i dërgoni para një tjetër përdoruesi Skrill, do t’ju duhet të paguani një tarifë prej 1.45% të shumës totale.
  • Nuk ka tarifë për paratë që ju vijnë prej të tjerëve, por gjithsesi do të paguani një tarifë kur t’i tërhiqni ato.

Nëse nuk logoheni për një vit rresht në llogarinë tuaj, ju automatikisht do të tarifoheni me tarifë inaktiviteti. Shuma është $5 në muaj. Në disa raste transfertash, banka të caktuara do të vendosin tarifa shtesë të cilat nuk varen nga Skrill. Ju këshillojmë të merrni informacionin e duhur përpara se të kryeni veprime me paratë tuaja.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg, pranohen depozita me bitCoins!!!!

X