Ticket Premium

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% BONUS deri në 400 EUR për depozitat e para.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Ticket Premium është një kartë e parapaguar e cila mund të gjendet në çdo pikë shitjeje pranë jush. Shumat në dispozicion për këto karta janë 25 €, 50 € dhe 100 €. Kartat janë në dispozicion kudo në Belgjikë.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg!!!!

X