Wire Transfer

4.0 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Depozito 10 EUR merr 30 EUR free bet!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 10 EUR Free Bets
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
200% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Çfarë është Wire Transfer dhe si funksionon?

wire transfer

Një “wire transfer” nënkupton një transfertë elektronike të parave. Zakonisht termi “bank wire” i referohet një transferte normale nga një bankë në një tjetër. Paratë në një transfertë të tillë qarkullojnë nga njëra bankë te tjetra nëpërmjet një rrjeti të quajtur “SWIFT”.

Gjithsesi termi “wire transfer” mund të përdoret dhe për lloje të tjera transfertash. Nëse dëshironi të merrni ose dërgoni para në mënyrë të shpejtë një “wire transfer” është mbase zgjidhja më e mirë për ju. Shërbimi është i shpejtë, i besueshëm dhe i sigurt.

Kostot e Wire Transfer.

Një wire transfer, ndryshe nga metoda të tjera pagesash online kushton para. Shërbimi mund të kushtojë nga $15 deri në $50 për transfertë. Tarifa varet nga banka, shuma e transfertës, fakti nëse është apo jo transfertë ndërkombëtare etj.

Disa banka mund të vendosin dhe tarifa shtesë për disa lloje llogarish. Gjitahshtu ka disa limite për shumat që mund të dërgoni, por zakonisht këto limite janë mjaft të larta. Si p.sh $100,000, madje deri në $250,000 në disa banka të tjera.

Koha e procesimit të transfertës.

Zakonisht transfertat kofirmohen brenda pak minutash. Jashtë SH.B.A ky process mund të kërkojë një ose dy ditë ekstra. Duke qënë se paraja lëviz në mënyrë të shpejtë, klienti nuk ka nevojë të presë gjatë për të përdorur fondet e transferuara.

E thënë ndryshe, bankat nuk “ngrijnë” në mënyrë të përkohshme paratë e transferuara me anë të “wire transfer”. Mund të nevojiten vetëm disa orë që veprimet të pasqyrohen gjithashtu dhe në faturën e transaksionit.

Siguria e Bank Wire Transfer.

Për të gjithë ata që po kërkojnë të shesin shërbimet e tyre, metoda Wire Transfer është shumë më e sigurtë se pagesat me çek. Kjo sepse për të inicializuar një transfertë wire, personi duhet të ketë fonde të mjaftueshme në llogarinë e tij. 

Dërgimi dhe marrja e parave.

Risku më i madh në lidhje me transfertat Wire është dërgimi i fondeve. Në këtë metodë, paratë dërgohen fillimisht nga njëra bankë te tjetra, e më pas në llogarinë e marrësit. Për të kryer këtë transfertë brenda SH.B.A, çdo pale ka nevojë për një llogari bankare. Dhe për të krijuar një të tillë, përdoruesit duhet të verifikojnë identitetin e tyre.

Kjo bëhet për të minimizuar mundësitë e mashtrimeve të mundshme. Gjithsesi, në qoftë se i dërgoni para njerëzve të panjohur apo bizneseve që operojnë me para “cash”, edhe në një transfertë Wire është mjaft e vështirë të gjurmohet se kush i merr në fund paratë.

Dikush me një ID të falsifikuar mund të tërheqë paratë tuaja kështu që jini të kujdesshëm. Për sa i përket marrjes së parave, kjo pjesë është mjaft e sigurt dhe nuk përbën probleme. Kjo dhe për faktin se bankat e bëjnë mjaft të vështirë për dërguesit të tërheqin mbrapsht paratë e tyre, pasi ato janë transferuar.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X