Opsioni baste Cash Out, një mundësi perfekte bastesh

Cfare eshte opsioni Baste Cash Out?

Nje nga opsionet me atraktive qe kompanite e basteve perdorin per te krijuar nje terren me te sigurte dhe sa me pak te demshem per lojtaret eshte opsioni baste Cash Out

Nepermjet ketij funksioni lojtaret kane mundesi te mbyllin bastin para përfundimit të lojës. Në realitet, kompania e basteve ofron një shumë kreditesh për të ‘blerë’ bastin.

Opsioni baste Cash Out përdoret në dy raste. Kur basti juaj është pranë mbylljes në fitim ose kur basti është pranë mbylljes në humbje.

Nëse basti juaj është pranë fitimit, softueri i basteve ju propozon një shumë te caktuar qe sigurisht, është më e vogël se fitimi i pritur në fillim te lojes. Kjo e bën bastin tuaj të sigurtë. Çfarëdo që ndodh në lojë, fitimet tuaja janë të garantuara.

Nëse basti juaj është pranë humbjes, shuma e “Cash Out” është më e vogël se shuma fillestare e vendosur në bast. Kjo ju jep mundësinë të mos humbni të gjitha paratë nëse parashikimi juaj i fundit nuk është konfirmuar.

Opsioni baste Cash Out është i disponueshëm që nga momenti që vendosni bastin dhe përdoret në shumicën e rasteve në bastet live.

Shembull – Si funksionon opsioni Baste Cash Out

Le të shohim një shembull për ta kuptuar më të qartë.

Në ndeshjen midis, le te themi Realit dhe Juventusit, ju vendosni bast € 100 për fitoren e Juventusit, koeficienti @2.50. Pra, synimi juaj është që të fitoni një shumë prej € 250. Në pjesën e parë, rezultati është 0: 1 për Juventusin. Softueri ju ofron munësinë të ‘Cash Out’ € 180 dhe të mbyllni bastin tuaj si të fituar. Në këtë pikë, ju mund ta pranoni propozimin dhe të fitoni 80€. Nuk është më e nevojshme të përfshiheni më tej me lojën.

Ose, mund ta lini bastin tuaj të hapur, për të fituar shumën e plotë (250 €) nëse Juventusi do të fitojë ndeshjen.

Në të njëjtën lojë, nëse Reali fiton 1-0 në pjesën e parë, basti juaj do të ketë më pak shanse për të fituar. 

Softueri mund t’ju bëjë një ofertë prej 30 € për të mbyllur bastin tuaj. Kjo ju jep mundësinë për të mos humbur të gjitha paratë tuaja (€ 100).

Faqet më të mira të basteve me “Cash Out”

Jo te gjithe e ofrojne opsionin Cash Out ndaj dhe ne kemi perzgjedhur me kujdes ato kompani qe e ofrojne kete sherbim.

BetssonLuaj Tani
Mr GreenLuaj Tani
GutsLuaj Tani
Nordic BetLuaj Tani

Pse e ofrojnë faqet e basteve funksionin ‘Cash Out’?

Pra, pyesni veten, pse faqet e basteve online ju japin shansin për të shkurtuar humbjet tuaja?

Arsyeja kryesore është se lojtarët e duan këtë opsion. Kjo i bën bastet më të agëtueshëm. I mundëson lojtarit ‘të mbyllë’ bastin e tij, kështu që ai mund të vendos bast në një lojë tjetër.

Në këtë mënyrë, bastëdhënësit rrisin interesin e lojtarëve në baste, kështu që ata vendosin baste në mënyrë të përsëritur.

Një arsye e dytë është se nëpërmjet butonit ‘Cash Out’, kompanitë kanë më shumë fitim. Kjo ka nje shpjegim shume te thjeshte, ne rastet kur ju pranoni mareveshjen per te siguruar bastin, per ndeshjet pothuajse te sigurta, kompania paguan me pak para nga cdo te paguante nqs ju do te dilnit fitness i plote i skedines.

Kjo do të thotë se në 70% ose më shumë raste, ata do të duhet të paguajnë shumën e plotë. Dhe, ka një 30% ose më të ulët të rasteve, në të cilat ata nuk do të paguajnë asgjë.

Argumentet

Ka diskutime mbi opsionin Cash Out pasi lojtaret jane te mendimeve te ndryshme.

  1. Disa mendojne qe kjo nderpret emocionin dhe rezultatin e shume pritur.
  2. Disa te tjere e quajne avantazh pasi mund te perfitosh dhe abuzosh nepermjet ketij opsioni.
  3. Disa te tjere mendojne qe ne momente te caktuara te ndeshjes opsioni Cash Out nuk ka vlere mgjth ne fund te gjithe kane te drejte.

Opsioni Baste Cash Out mbi te gjitha ka vleren e tij per faktin qe ju keni mundesi ta pranoni per te luajtur perseri ne nje ndeshje tjeter, dhe pikerisht ky eshte qellimi i kompanive, qe ju te vazhdoni te luani.

3 Replies to “Opsioni baste Cash Out, një mundësi perfekte bastesh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X