Posts shortcodes

The custom shortcodes for news and articles

Shortcode #3
Tottenham Hotspur vs Ludogorets Fiton Tottenham pa pësuar gol, koef.1.6 Tottenham është skuadra favorite në këtë takim. ...
November 26, 2020
0 100
Atletico Madrid vs Lokomotiv Moscow Fiton Atletico pa pësuar gol, koeficienti. 1.7 Atletico e ka mbajtur portën ...
November 25, 2020
0 107
Krasnodar vs Sevilla Fiton Sevilla, koeficienti 1.65 Krasnodar ka humbur 5 nga 6 ndeshjet e fundit në ...
November 24, 2020
0 102
Tottenham vs Manchester City Shënojnë të dyja skuadrat dhe shënohen mbi 2.5 gola, koeficienti 1.85 Tottenham ka ...
November 20, 2020
0 135
Shortcode #5
November 26, 2020 0 100
Tottenham Hotspur vs Ludogorets Fiton Tottenham pa pësuar gol, koef.1.6 Tottenham është skuadra favorite në këtë takim. Skuadra e Mourinho ka arritur ta mbajë portën të paprekur 4 herë në ...
November 25, 2020 0 107
Atletico Madrid vs Lokomotiv Moscow Fiton Atletico pa pësuar gol, koeficienti. 1.7 Atletico e ka mbajtur portën të paprekur në 4 nga 5 ndeshjet e fundit që kanë luajtur në ...
November 24, 2020 0 102
Krasnodar vs Sevilla Fiton Sevilla, koeficienti 1.65 Krasnodar ka humbur 5 nga 6 ndeshjet e fundit në të gjitha kompeticionet, pra forma e tyre aktuale është mjaft negative. Në krahun ...
November 20, 2020 0 135
Tottenham vs Manchester City Shënojnë të dyja skuadrat dhe shënohen mbi 2.5 gola, koeficienti 1.85 Tottenham ka një mesatare prej 2.37 golash për ndeshje në Premier League dhe gjithashtu nuk ...
Shortcode #8