22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Premier League – Everton dënohet me heqjen e 10 pikëve për shkelje të rregullave financiare

Pas lajmeve të publikuara para disa ditësh, tashmë është zyrtare: Everton është dënuar nga Premier League me heqjen e 10 pikëve, për shkak të thyerjes së rregullave financiare të kampionatit anglez. Everton është tashmë në vend të 19 në renditjen e përgjithshme, dhe kjo do të thotë se klubi është në rrezik për rënie nga kategoria.

Dënimi është më i rëndi në historinë e Premier League, dhe drejtuesit e Everton u shprehën të shokuar dhe të zhgënjyer. Everton gjithashtu u shpreh se do të apelojë vendimin. Por cila është arsyeja e dënimit? Sipas rregullores, klubet e Premier League mund të deklarojnë humbje deri në 105 milionë paundë për 3 vite. Pas hetimeve të kryera, u vu re se humbjet e Everton për sezonin 2021-2022 përrllogariteshin në 124.5 milionë paundë. Klubi u shpreh në një deklaratë zyrtare:

“…Ashpërsia dhe shkalla e dënimit e sanksionuar nga komisioni nuk është as e drejtë dhe as nuk reflekton provat e dorëzuara. Klubi gjithashtu do të monitorojë me interes të madh, vendimet që do të merren për raste të tjera, që kanë të bëjnë me shkeljen e rregullave të Premier League.”

Ndërkohë, komisioni i Premier League ka justifikuar shkallën e dënimit në bazë të disa arsyeve. Mes tyre, ishin shpenzimet tejet të mëdha nga ana e klubit, paaftësia për të shitur lojtarë, si dhe përfundimi i kampionatit në një pozicion më të ulët se ai i parashikuar.

Pas lajmit të publikuar për Everton, vëmendja është tashmë dhe tek Manchester City. “Qytetarët” kanë kryer rreth 100 shkelje nga viti 2009 deri në vitin 2018, sipas konkluzioneve të një hetimi të pavarur. Nëse Manchester City gjendet fajtor për këto shkelje, dënimi pritet të jetë akoma më i rëndë, duke marrë parasysh ndëshkimin e Everton.


About the author

10 best performing bookmakers for 2023

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

100% deri ne €25 Bonus + €10 Free Bet! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë dhe nuk vlen për depozitat me Skrill ose Neteller!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 750 USD për lojtarët nga North America! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! Perfekte për lojtarët nga USA!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.