Premium “Match Predictions”

daily match predictions

Shërbimi më i ri në Baste Sportive,

“Premium Match Predictions”

Paketa jonë “Premium Match Predictions” ofron parashikime ndeshjesh të sigurta të cilat do ti merrni direkt në e-mailin tuaj, cdo ditë.

Në paketat premium përfshihen Parashikime nga kampionatet më të famshme si: Premier League, La liga, Serie A etj

Pse ju sugjerojmë abonimin “Premium” në shërbimin tonë profesional?

Sepse qindra lojtarë të tjerë nga e gjithë bota kanë përfituar nga parashikimet tona duke fituar shuma të konsiderueshme që arrijnë deri në 10.000 EUR në muaj!


Ju mund të zgjidhni midis 3 paketave premium:

PAKETA 1

15 ndeshje në ditë + Ndeshja e ditës me koeficient + risk më të lartë.

14.99 EUR/muaj

PAKETA 2

20 ndeshje në ditë + Ndeshja e ditës me koeficient + risk më të lartë.

19.99 EUR/muaj

PAKETA 3

30 ndeshje në ditë + Ndeshja e ditës me koeficient + risk më të lartë.

24.99 EUR/muaj

Për ata që regjistrohen brenda datës 7 janar do të pëfitojnë një muaj FALAS!!!

NXITONI DHE PËRFITONI NGA OFERTA!!!

Abonimi Premium” konsiderohet perfekt për lojtarët individualë ose ato në grup.


Si të bejmë pagesën?

Për momentin pranojmë pagesa vetëm nëpërmjet platformës “Skrill” dhe “Wise”

Ju mund të bëni pagesën tek të dyja platformat duke përdorur adresën tonë të e-mail: support@baste-sportive.com,

duke cilësuar paketën që dëshironi dhe emrin tuaj!

Ja një udhëzim i shpejtë rreth mënyrës se si të dergojmë para nëpërmjet Skrill.

How to send money by mobile number or email ( si të dërgojmë para duke përdorur numrin e telefonit ose e-mail ) 

  1. Log in and go to ‘Send’ ( Futu në llogari dhe kliko “Send” )
  2. Choose “Send to mobile number or email” ( Zgjidh “Dërgo tek numri i telefonit ose e-mail )
  3. Enter your recipient’s number or email ( Vendos numrin e telefonit ose e-mailit të marrësit )
  4. Enter the amount you are sending ( Vendos shumën që dëshiron të dërgosh )
  5. Write a message for your recipient if you wish ( Vendos mesazhin psh: Paketa 1, Arben Zoto )
  6. Confirm the amount and send ( Vendos shumën dhe konfirmo )

Për tu regjistruar në “Skrill” kliko ketu!

Për tu regjistruar në “Wise” kliko ketu!

Ju lutemi plotësoni formularin dhe ne do tju komunikojmë menjëherë.


Për mënyra të tjera pagesash si dhe për cdo paqartësi na kontaktoni në support@baste-sportive.com

Ps. Paketat Premium do të dergohen cdo ditë direkt në e-mailin tuaj ose sipas kërkesës në aplikacionin WhatsApp.

Ps. Ju lutemi informohuni se nuk do te ketë rikthim parash të asnjë forme. Të gjitha Parashikimet kanë qellime informative, dhe nuk mund të konsiderohen si mënyrë për të bërë para. Ju lutemi luani me pergjegjësi.

New bookmakers
20 Bet Sports
20 Bet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Neo.bet
Neo.bet

200% BONUS deri në 50 EUR mbi depozitën e parë!

Paripesa
Paripesa

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Interwetten
Interwetten

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

"Premium Match Predictions" shërbimi më i ri në portalin tonë! Nxitoni, një muaj FALAS për të regjistruarit brenda datës 31 janar!

X