Rregullore per baste live, informohu me pare

Kushtet dhe rregullore per baste live

Kompanite e basteve online vendosin rregullore per baste live, mundesite qe lojtari ka per te vendosur baste ne distance gjate zhvillimit te ndeshjes. Platformat teknologjike sa vijne e behen me inteligjente per te transmetuar ne kohe reale pothuajse cdo rezultat te ndeshjeve. 

Po mundohemi ne menyre te pergjithshme te perfshijme disa nga rregullat qe lojtaret duhet te kene parasysh perpara se te vendosin te luajne baste live online, nepermjet interneti, te quajtura ndryshe lojra fati ne distance.

Vendosja e basteve

Të gjitha bastet duhet të vendosen në internet dhe janë përfundimtare të konfirmuara nga lojtari.

Vendosja e limiteve

Per te kufizuar abuzimin e betit te lojtarit kompanite e basteve kane te drejte te vendosin limetet e caktuara. Ju nuk keni mundesi te vendosni nje bet me te madh se sa e percakton sistemi. ( Bet Slip )

Koha e vendosjes

Softweri prodhon rezultatet ne kohe reale dhe nje rregullore per baste live thote qe vetem ne ate moment ju do te keni mundesi te vendosni bastin dhe te shikoni rezultatin. Pra cdo gje varet nga softweri. 

Sapo ndeshja perfundon softweri kalkulon rezultatet e basteve te lojtareve. 

Kuriozitet: para disa ditesh nje kompani shume e njohur bastesh ne Angli pati nje keqfunksionim te pranimit te basteve online dhe si rezultat i problemit te softwerit me vone u zbulua se asnje nga bastet e vena nga lojtaret e regjistruar ne platforme nuk ishin te vlefshme. Kjo detyroi kompanine qe bastet e lojtareve, rezultatet e seciles dolen fitues te klasifikohen si te fituara dhe kompani vendosi te paguaje demshperblim per ata lojtare. 

Koha dhe vendi i basteve

Nëse nuk tregohet ndryshe, të gjitha bastet në një ndeshje do të vlerësohen si “JO VEPRIM” nëse ndeshja nuk fillon në kohën e planifikuar në vendin e planifikuar.

Vonesa e bastit

Per tu siguruar dhe per te monitoruar koeficentet softweri vonon deri ne 15 sekonda per te pasqyruar koeficentet e rradhes.

Ndeshjet e shitura

Nese vertetohet nje ndeshje eshte e shitur paraprakisht, dhe konfirmohet nga kompania atehere bastet e vendosura ne kete ndeshje do te anullohen.

Duhet te kemi parasysh qe egzistojne dy rregullore per baste live dhe per bastet sportive ne pergjithesi.

Te gjitha parashikimet I perkasin perfundimit te ndeshjes full time.

Per kete dhe te tjera rregullore lojtaret e regjistruar duhet te jene te kujdesshem dhe te njohin mire platformat e basteve si ne rastin e platformes ne Pin Up Bet.

Rregullore per baste live

Mos te harrojme qe per nje eksperience me te mire lojtaret pasi te regjistrohen duhet te verifikohen plotesisht nga kompania pasi jo pak raste tregojne qe lojtaret dalin te zhgenjyer duke u ankuar per mos pagese por pas regjistrimit te gjithe pranojne kushtet e vendosura nga kompania.

Licensat e kompanive i detyrojne ata te verifikojne lojtaret deri ne masen e kerkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X