Si të depozitojmë bitcoin në faqet e basteve?

Avantazhet e përdorimit të Bitcoin në bastet sportive:

Si arrin bitcoin të jetë celësi i suksesit për disa bastvënës? Bastvënësit e suksesshëm të sporteve, të cilët janë shumë mendjemprehtë, arrijnë “epërsi” ndaj kompanive të basteve duke kontrolluar edhe detajet më të vogla. Çfarë duam të themi me këtë? Duke pasur eksperiencë disavjeçare, këta bastvënës i fitojnë bastet e tyre duke përdorur modele komplekse të parashikimit matematikor. Ata përllogaritin koeficientët nëpërmjet matematikës dhe vendosin bast duke përdorur inteligjencën dhe intuitën e tij. 

Nëse doni të fitoni si këta profesionistë, kjo bëhet e mundur vetëm duke përdorur Bitcoin. Kur luani në faqet e basteve me Bitcoin, do të keni anonimat të plotë, mbrojtje të të dhënave tuaja, akses në bonuset e mëdha dhe fleksibilitet financiar. Më kryesorja nga të gjitha është se bastet sportive me Bitcoin paraqesin tarifa më të ulëta se metodat bankare tradicionale.

Kompanitë e basteve sportive ofrojnë bonuse më të mëdha kur depozitoni me Bitcoin 

Kur depozitoni me Bitcoin nuk është e nevojshme të përdorni një palë të tretë, siç janë bankat, kompanitë ndërlidhëse etj. Për më tepër, edhe vetë kompanitë e basteve nuk e dëshirojnë këtë gjë, dhe për këtë arsye ofrojnë shumë më tepër bonuse kur bëhet fjalë për Bitcoin. Gjithashtu, në shumë raste, këta bonuse janë deri në 2-fish më të mëdha. Thjesht ju nevojitet të regjistroheni në këto kompani dhe më pas do të keni mundësi të depozitoni.

Bonuset fillestare të depozitimit

Nëse kërkoni një bonus të madh depozitimi, atëherë duhet të zgjidhni që të depozitoni me Bitcoin. 

Si rregull, kur depozitoni nëpërmjet metodave tradicionale, siç janë kartat e kreditit, Visa, Mastercard, bankat, PayPal etj., kompanitë e basteve ka të ngjarë ta zvogëlojnë bonusin tuaj nga 25 $ deri në 500 $ (në varësi të faqes). Gjithsesi, nëse depozitoni me Bitcoin, bonusi maksimal është më i lartë (deri në 1000 $).

Bonuset e rimbushjes (Bitcoin Reload Bonus)

Përveç shpërblimeve fillestare të depozitimit, shumë kompani bastesh ofrojnë bonuse të rimbushjes – specifike vetëm për Bitcoin. Kjo do të thotë që sa herë rimbushni llogarinë tuaj me Bitcoin, përfitoni një bonus.Për më tepër, këto bonuse nuk janë oferta sezonale, siç ndodh me metodat tradicionale të depozitimit.

Pra, bonuset e rimbushjes me Bitcoin janë shumë më të larta se ato të metodave tradicionale (kartat e kreditit, bankat, PayPal etj.).

Depozitimi me Bitcoin kurrë nuk do të refuzohet

Me siguri ju ka ndodhur që kur keni vendosur një bast sportiv, transaksioni të jetë refuzuar nga një palë e tretë (kompanitë ndërlidhëse). Fatkeqësisht, është e drejta e tyre që të kufizojnë transaksionet tuaja. Nëse paratë tuaja transferohen në një palë të tretë, kjo do të thotë që ato kanë të drejtën ligjore t’i bllokojnë këto transaksione me një kompani bastesh online – nëse e shohin të arsyeshme.

Kompanitë e kartave të kreditit preferojnë të mos operojnë me kompani bastesh dhe me terrenin e paqartë ligjor mbi të cilin ato veprojnë. Shumica e kompanive të basteve sportive i kanë qendrat e tyre në shtete “offshore” dhe i ruajnë fondet e klientëve të tyre në një mori bankash në të gjithë botën.

Siç u përmend më sipër, asnjë palë e vetme nuk mund të kontrollojë transaksionet me Bitcoin. Rrjedhimisht, këto transaksione nuk kanë përse të kalojnë nëpër ndonjë palë të tretë. Transaksionet me Bitcoin – blerjet, tërheqjet ose depozitat – janë thjesht kode kompjuterike dhe nuk mund të gjurmohen.

Kufizimet e vendosura nga një bankë ose kompani kartash krediti nuk do të mundin kurrë të ndalojnë një transaksion me Bitcoin. Ju mund të blini, mbani dhe shpenzoni Bitcoin në çfarëdo mënyre që ju duket e përshtatshme, duke pasur edhe garancinë e anonimatit.

Siguria e Bitcoinit është e nivelit të lartë

Bitcoini është krijuar për të mbrojtur klientin ndaj vjedhjes së identitetit, mashtrimit dhe çdo shkeljeje dashakeqe të palës së tretë. Kur ju tranferoni Bitcoin në kompanitë e basteve, ato nuk marrin asnjë nga të dhënat tuaja personale financiare (identiteti juaj). Vetëm kur blini Bitcoin në një bursë do t’ju duhet të jepni identitetin tuaj.

Kur përdorni Bitcoin, kompanitë e basteve kurrë nuk do t’ju kërkojnë të verifikoni identitetin tuaj që të përputhet me llogarinë tuaj bankare; gjithçka që ju nevojitet është një adresë unike Bitcoin dhe një fjalëkalim. 

Sigurisht që të gjitha kompanitë e basteve sportive që ne rekomandojmë janë ndër më të besueshmet dhe më të mirat në botë, të cilat ofrojnë siguri dhe efikasitet. Nëse preokupoheni me të vërtetë për sigurinë e të dhënave tuaja në internet, patjetër që Bitcoini duhet të jetë zgjedhja juaj.

Transaksionet me Bitcoin kanë tarifa më të ulëta

Të gjithë ne jemi të lodhur nga tarifat bankare dhe ato të kartave të kreditit, siç janë: tarifa e konvertimit të monedhës, tarifa e transfertës, tarifa e ruajtjes së identitetit, tarifa e mbikëqyrjes nga pala e tretë, e shumë e shumë të tjera. Siç e përmendëm edhe më sipër, me Bitcoin, ju nuk duhet të paguani për mbikëqyrjen e palës së tretë. Thjesht ju kërkohet të paguani një tarifë të vetme: atë të sistemit të përpunimit të transaksioneve kriptovalutore, domethënë, tarifa për funksionimin e rrjetit kompjuterik të Bitcoinit.

Bitcoini ka minimume dhe maksimume më të larta depozitimi

Mungesa e kostove tradicionale bankare dhe atyre të palës së tretë u jep mundësinë kompanive të basteve sportive që të rritin shumat minimale dhe maksimale të depozitimit, si dhe të tërheqjes së parave. Pra, kur bastvënësit përdorin Bitcoin, kompania e basteve nuk ka pse të paguajë tarifa për depozitat, qoftë të vogla apo të mëdha.

Përllogaritet që kur përdoret Bitcoin, minimumi i depozitimit të jetë 50% më i ulët, kurse maksimumi 100% më i lartë.

Transaksionet me Bitcoin janë më të shpejta

Përdorimi i Bitcoinit në një kompani bastesh sportive garanton pagesa shumë më të shpejta, pavarësisht faktit nëse jeni duke depozituar apo tërhequr para. 

Kur përdoren transfertat bankare, shumë gjëra mund keqfunksionojnë dhe të ngadalësojnë procesin e lëvizjes së parave. Nëse llogarisim intervalin kohor të rezervimit që bëjmë në një kompani bastesh dhe shqyrtimit nga departamenti i sigurisë së bankës suaj, kalimi i parave nëpër një bankë shpesh mund të zgjasë deri në dy javë.

Përdorimi i Bitcoin e minimizon në maksimum këtë interval kohor. Përllogaritet që koha mesatare e konfirmimit për një depozitë me Bitcoin të zgjasë 4 deri në 6 minuta. Ndërsa, tërheqja e parave mesatarisht katër orë, e cila, krahasuar me metodat tradicionale bankare, është tepër më e shpejtë. 

Si të depozitoni bitcoin në faqet e basteve?

 • Si fillim fusni të dhënat e llogarisë.
 • Klikoni në seksionin “depozitë” ose “arkëtar”.
 • Zgjidhni Bitcoinin si metodën tuaj të depozitimit.
 • Vendosni shumën e Bitcoinit që dëshironi të depozitoni.
 • Kontrolloni dy herë për ndonjë kod bonusi Bitcoin. Nëse kërkohet një kod bonusi, sigurohuni që ta fusni atë në mënyrë korrekte.
 • Klikoni “depozitë” pasi të keni vendosur shumën që doni të depozitoni.
 • Më pas do të paraqitet një ekran i vogël me një ID unike transaksioni, shumën që keni zgjedhur të depozitoni (konvertuar në Bitcoin), kursin e këmbimit të Bitcoinit, një adresë Bitcoini dhe një kod QR të skanueshëm.
 • Skanoni kodin QR ose “copy/paste ” adresën në llogarinë (portofolin) tuaj Bitcoin.
 • Vendosni shumën e parave ose atë të Bitcoinit që dëshironi të depozitoni. Sigurohuni që kjo shumë përputhet me atë që paraqitet në ekranin përkatës të kompanisë suaj të basteve.
 • Kompania juaj e llogarisë (portofolit) do t’ju paraqesë një mundësi për të dërguar një tarifë të lartë ose të ulët. Ne rekomandojmë dërgimin e tarifës më të lartë, sepse në këtë mënyrë transferimi i fondeve tuaja drejt kompanisë së basteve ndodh më shpejt.
 • Ndonjëherë, çmimi i Bitcoinit mund të ndryshojë gjatë intervalit kohor midis depozitimit dhe konfirmimit të transaksionit. Nëse çmimi ulet, juve do t’ju pakësohet shuma që keni në dispozicion për të vënë bast. Nëse çmimi rritet, ju do të keni më shumë kredit në dispozicion.
 • Siç e përmendëm edhe më sipër, pothuajse çdo kompani bastesh do ta konvertojë Bitcoinin tuaj në para. Si rezultat, bastet tuaja pasuese do të vendosen në para. Por do të keni mundësi që paratë t’i tërhiqni sërish në Bitcoin.
 • Kur depozita juaj të verifikohet nga kompania e basteve, ata do t’ju dërgojnë një email konfirmimi.
 • Rifreskoni faqen pasi të keni marrë emailin e konfirmimit dhe do të jeni gati të vendosni bastet. Balanca (krediti) juaj do të jetë i dukshëm në krye të faqes.
 • Siç e përmendëm edhe më parë, i gjithë procesi i depozitimit zakonisht zgjat ndërmjet 4-6 minutash. Në raste shumë të rralla, koha maksimale që mund të zgjasë është 40 minuta. Nëse hasni ndonjë problem, kontaktoni departamentin e shërbimit të klientit të kompanisë së basteve.

Si të tërhiqni Bitcoin nga një faqe bastesh sportive?

 • Si fillim hyni në seksionin “para në dorë” ose “tërheqje” në faqen e kompanisë suaj të basteve.
 • Klikoni “Bitcoin”.
 • Vendosni shumën, të konvertuar në para, që dëshironi të tërhiqni.
 • Më pas, ju do të transferoheni në një faqe që përmban një numër unik identifikimi të transaksionit, shumën (e konvertuar në para) që planifikoni të tërhiqni, kursin e këmbimit të Bitcoinit dhe një kuti të zbrazët për adresën tuaj elektronike të Bitcoinit.
 • Fusni emrin e kompanisë suaj të llogarisë (portofolit) Bitcoin dhe “copy/paste ” adresën Bitcoin, në të cilën kompania e basteve duhet të dërgojë fondet. Transaksionet me Bitcoin janë të pandryshueshme pasi kryhen, prandaj sigurohuni që të kontrolloni dy herë nëse adresa juaj është e saktë.
 • Klikoni “konfirmoj”.
 • Faqja fillestare do t’ju çojë në një faqe të re, duke ju informuar se tërheqja juaj e Bitcoinit është duke u zhvilluar.
 • Ndonjëherë, çmimi i Bitcoin mund të ndryshojë gjatë intervalit kohor midis tërheqjes dhe konfirmimit të transaksionit. Nëse çmimi ulet, juve do t’ju pakësohet shuma që merrni. Sidoqoftë, nëse rritet, ju do të merrni më shumë Bitcoin.
 • Disa kompani bastesh sportive marrin një tarifë tërheqjeje, pavarësisht nga mënyra e pagesës që zgjidhni. Nëse ju tarifohet një tarifë tërheqjeje, ajo nuk ka të bëjë me vetë Bitcoinin; përkundrazi, këto para shkojnë drejt kostove të larta për drejtimin e një platforme të sigurt dhe të besueshme të tregtisë elektronike.
 • Nevojiten 1 deri në 48 orë që ju të merrni Bitcoinin tuaj.
 • Sapo të merrni Bitcoinin tuaj, kompanitë e basteve sportive do t’ju njoftojnë përmes postës elektronike.

Vini re: Shmangni këmbimet e Bitcoinit

Rekomandimi ynë është që gjithmonë të përdorni një llogari (portofol) Bitcoini për të dërguar fonde në kompaninë e basteve, dhe jo të këmbeni Bitcoin. Këto lloj llogarish, ndryshe nga këmbimet valutore, nuk i nënshtrohen rregullave strikte kundër pastrimit të parave. Nëse përdorni këto llogari, dërgimi i Bitcoinit në kompaninë e basteve do të shkojë pa hasur pengesa.

Ekzistojnë disa kompani këmbimesh në internet, të tilla si Coinbase, që i kufizojnë transaksionet e Bitcoinit me kompaninë e basteve. Ndërsa, disa të tjera (jashtëzakonisht të rralla) ngrijnë llogaritë e klientëve të tyre nëse përpiqen të dërgojnë fonde në një faqe bastesh sportive në internet.

Nëse vendosni të dërgoni Bitcoin nga një kompani këmbimi drejt kompanisë së basteve, nuk rrezikoni të humbni Bitcoinin tuaj përgjithmonë. Ju rrezikoni vetëm që gjatë këmbimit, llogaria juaj të ngrijë, gjë që do të kërkonte më pas nga ju që të transferoni Bitcoinin tuaj në një llogari të veçantë për të përfunduar transaksionin e dëshiruar. Prandaj, zgjidhja më e mirë është që të hapni një llogari (portofol) Bitcoini qysh në fillim.

Pyetje të shpeshta ( FAQ’s )

 • Si fillim fusni të dhënat e llogarisë.
 • Klikoni në seksionin “depozitë” ose “arkëtar”.
 • Zgjidhni Bitcoinin si metodën tuaj të depozitimit.
 • Vendosni shumën e Bitcoinit që dëshironi të depozitoni.

Faqet e basteve që pranojnë bitcoin janë gjithmonë në rritje, pasi edhe vetë monedha e bitcoin po forcohet.

Software që shkarkohet në kompiuter:

Electrum

Exodus

Hardware, flash drive:

Ledger Nano X

Disa nga këto mund të përmendim: 22bet, betwinner, sportsbook.io, Melbet etj

bet365 në mënyrë direkte nuk pranon depozita me bitcoins por ju mund të transferoni bitocin nëpërmjet Neteller ose kompani ndërlidhëse dhe më pas të depozitoni me EUR ose USD direkt në llogarinë e bet365.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

New bookmakers
Mozzart Bet
Mozzart Bet

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Evobet Sportsbook
Evobet Sportsbook

100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë!

Powbet Sportsbook
Powbet Sportsbook

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Cyber.bet Sportsbook
Cyber.bet Sportsbook

100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!