Si të luajmë Skedina Online?

Skedina online 2020 për sportdashësit Shqiptarë!

Sportdashësit shqiptarë në Shqipëri, Kosovë apo anembanë botës kanë filluar të vendosin skedina online së tepërmi kohët e fundit. Kjo, për faktin e vetëm se, me vendim ligjor në Shqipëri dhe Kosovë nuk lejohen më baste live apo skedina online prej më shumë se dy vitesh. 

Pas vendimit, shumë lloto dhe bare sportive u mbyllën, dhe të gjithë i kthyen sytë në bastore online, si një alternativë ndryshe. Edhe pse me ligj kompanitë e huaja nuk lejohen të operojnë në Shqipëri, shumë kompani bastesh si: BET365, 22BET, 1xBET apo BETWINNER por jo vetëm, pranojnë lojtarë nga Shqipëria.

Si operojnë këto kompani online dhe nuk ndalohen dot nga shteti?

Të gjitha kompanitë e sipërpërmendura janë të liçensuara në shtete të ndryshme si: Curaçao, Maltë apo Mbretërinë e Bashkuar. Liçensa e tyre lejon që ata të operojnë në shtete të cilët i kanë “shpallur luftë” basteve online. Mjafton që lojtari të verifikohet dhe të mos përdorë identitet të rremë dhe çdo gjë funksionon normalisht. 

Masat e qeverive të këtyre vendeve nuk e ndalojnë dot aksesimin e faqeve nga qytetarët në rrugë të tjera, duke përdorur shërbime VPN. Mbi të gjitha janë vende ku ligji nuk zbatohet në masën 100%. 

Klikoni këtu nqs jeni të interesuar të dini si funksionon VPN?

E vërteta është se Shqipëria apo Kosova janë shtete me ekonomi të dobët dhe të pafuqishëm për të parandaluar këtë industri gjithmonë e në zhvillim.

Si të vendosim skedina nga interneti?

Shumë nga vizitorët tanë na pyesin si të krijojnë një llogari në bastore online, si të vendosin skedina dhe si të tërheqin fitimet e tyre?

Ata që në përgjithësi kanë pak njohuri nga interneti, e kuptojnë shpejt se si funksionon një platformë bastesh online.

Faqet e basteve që ofrojnë skedina online kanë një konfigurim pothuajse të ngjashëm. Ato mund të ndryshojnë nga koeficientët e ndeshjeve dhe numri i sporteve që ofrojnë.

Le të marrim një shembull:

Regjistrimi në Bet365 fillon me të dhënat tuaja kryesore të identitetit, si dhe e-mailin tuaj. Pra mos harroni një e-mail është gjëja e parë që duhet të keni. Mbani mend passwordin e e-mailit, që të jetë i aksesueshëm nga ju, sepse do të merrni username dhe password nga kompania e basteve.

Gjithashtu, e-maili juaj është i nevojshëm për të hapur llogari në kompanitë e transferimit të parave online apo banka, në rast se nuk do të përdorni direkt kartën tuaj të kreditit.

Pasi regjistroheni, ju mund të navigoni në platformën e kompanisë ku jeni regjistruar dhe të filloni të vendosni skedina online. Por, mos harroni, që të tërhiqni fitimet tuaja, çdo kompani bastesh do t’ju kërkojë që të verifikoni të dhënat që keni përdorur kur jeni regjistruar.

Ju këshillojmë të keni gati një foto apo skanim të pasaportës ose kartës tuaj të identitetit ,në varësi të asaj çfarë do t’ju kërkohet. Gjithashtu dhe një pasqyrë e transfertave të fundit të kryera nga llogaria juaj bankare.


Shënim: Adresa juaj e shtëpisë është mirë që të përputhet më adresen që keni regjistruar për një shërbim, si: faturë telefoni, faturë dritash apo llogarinë tuaj bankare.

Verifikimi final

  • Pas proçedurave, operatori do t’ju komunikojë verifikimin tuaj dhe ju mund të luani pa u shqetësuar.
  • Në rast se jeni fitues, ju mund të tërhiqni paratë me mënyrën që keni përdorur për të depozituar.

Për më tepër rreth regjistrimit në një bastore online klikoni këtu: Si te luajme baste online?

Një tjetër shqetësim mund të jetë gjuha juaj,  por kjo nuk është problem, pasi shumë nga platformat që ne kemi në faqen tonë ofrojnë gjuhë të ndryshme. Por ju këshillojmë që n.q.s nuk arrini të kuptoni plotësisht gjuhën, mjafton që të komunikoni me një operator në Live Chat dhe t’i shkruani: “Can you speak Albanian language?

Njihu me fjalorin terminologjik te basteve online!

Operatorët do të përdorin një “përkthyes” virtual ose dikush vërtet mund të dijë shqip dhe ata do të jenë në gjendje t’ju ndihmojnë.

Për pyetje apo paqartësi ju gjithmonë mund të na shkruani në: support@baste-sportive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X