Si të luash baste sportive, ja pikat më të forta

Në këtë artikull do të flasim për mënyrën se si të fitosh në baste. 

Rezultati i bastit tuaj është i bazuar në konceptin e probabilitetit. Zgjedhja e numrave të duhur që të kthejnë një situatë të disfavorshme, në një situatë fitimprurëse, quhet “odd”.

Kështu strategjia juaj duke zgjedhur skedinën e duhur është thelbësore si, përshembull rezultatet në ndeshjet sportive, rezultatet e ndeshjeve me kuaj apo të tjera. Kjo me qëllimin që aktiviteti juaj të jetë sa më argëtues dhe fitimprurës në të njëjtën kohë.

Cilat janë pikat më të forta strategjike?

  • 1. Duhet të përcaktoni numrin total të rezultateve të favorshme në një situatë të caktuar. Përshembull: Janë duke u zhvilluar dy ndeshje live dhe ju keni dëshirë që të fitoni tek të dyja. Studioni probabilitetin që ato kanë, shikoni rezultatet e mëparshme dhe shpërndajeni betin tuaj në më shumë se një ndeshje të vetme. Në këtë rast, ju do të jeni fitues në të dyja rezultatet përfundimtare. 
  • E njëjta teori aplikohet dhe në botën financiare ku investimi i parave në një kompani të vetme nuk është i këshillueshëm, sepse jo gjithmonë do të nxirrni fitime duke përqendruar parate tuaja në një vend. Tani duhet të percaktoni numrin e rezultateve të pafavorshme. Bastet sportive janë një formë e lojërave të fatit, bixhozit online apo në terren, në fund të fundit është fati përcaktues i rezultatit tuaj të bastit. Mënyrat si të fitosh në baste vërtet ju shpjegojnë një lloj llogjike se si duhet të përdorni matematikën e llogarisë, por nuk ju premtojnë të fitoni miliona.

Pra, duke kalkuluar midis numrit të rezultateve të favorshme dhe atyre të pafavorshme, ju do të keni mundësi të dilni në një konkluzion konkret se sa probabilitet keni të fitoni në bastin e rradhës.

  • Siç e shpjeguam edhe më lart “odds” janë rezultati final i kombinacionit të situatave të favorshme dhe disfavorshme. Pra, “odd” nuk përcakton fatin tuaj, por shpreh në numër mundësitë tuaja për të fituar, ndaj këshilla është të thjeshtësoni proçesin duke mbajtur dhe një kartë nën mëngë, për t’u siguruar që jo gjithmonë situata do të jetë në favorin tuaj.
  • Kur themi shansi për të fituar është 1 me 2, nuk do të thotë që është 50% e sigurtë që ju do të fitoni, llogariteni si 33% që mund të fitoni. Në qoftë se doni të llogarisni shansin e humbjeve, atëherë kthejeni përmbys numrin dhe mundësia për të humbur del 2 me 1, pra është akoma më e madhe. Pra, si të fitosh në baste nuk është e thjeshtë, mësoni si të llogarisni shanset për një ndeshje apo event që është duke ndodhur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X