Tag: baste live kosova

April 11, 2019 0 356
Te gjitha llojet e lojrave te fatit dhe bastet live ne bullgari jane te lejuara.  Casino, Poker, Roulette, ...
February 4, 2019 2 576
Ekzistenca e basteve fizike dhe online “zhduket” përkohësisht. Kosova i mirëpret. Kosova, një derë e re për bastore ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X