Tag: bastore sportive prishtine

December 17, 2018 0 518
Cilat janë kompanitë shqiptare të basteve online dhe e ardhmja e tyre? Ligji për lojrat e fatit i ...
November 19, 2018 3 1051
Bastore Sportive ne Kosove, dhe ku luajne me teper kosovaret? Sigurisht qe te luash bastore sportive tashme edhe ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X