Tag: bastore sportive

January 13, 2021 0 135
Bastore të sigurta online 2021 Qytetarët kosovarë vazhdojnë të luajë në shumë bastore të sigurta online edhe në ...
April 30, 2020 0 384
Pandemia e coronavirus i dha një goditje të rëndë aktivitetit ekonomik në të gjithë botën. Kësaj goditjeje, sigurisht ...
September 17, 2019 0 294
Ne kulturen e shqiptareve, teknologjia mobile eshte pse po perhapet me shpejtesi eshte ndoshta nje nga prapambetjet me ...
April 19, 2019 2 722
Bastore të sigurta 2020, A ekzistojnë të tilla Online? Në ditët tona në internet operojnë shumë bastore të ...
January 18, 2019 1 302
Betsson merr certifikaten e sigurise nga eCogra, cilesohet si “bastore te sigurta” online! Nje ndër operatoret me te ...
January 9, 2019 2 458
Ku po zhvendosen faqet e basteve, cili është fati i tyre? Shumë faqe bastesh dhe bastore online kanë ...
November 19, 2018 3 1166
Bastore Sportive ne Kosove, dhe ku luajne me teper kosovaret? Sigurisht qe te luash bastore sportive tashme edhe ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X