Tag: bastore te sigurta

April 19, 2019 2 654
Bastore të sigurta 2020, A ekzistojnë të tilla Online? Në ditët tona në internet operojnë shumë bastore të ...
January 18, 2019 1 275
Betsson merr certifikaten e sigurise nga eCogra, cilesohet si “bastore te sigurta” online! Nje ndër operatoret me te ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X