Tag: important

January 5, 2019 3 395
Nje pasqyre e plote e termave me te perdorur, nje fjalor terminologjik qe i sherben lojtareve te regjistruar ...
January 4, 2019 0 472
Kushtet dhe rregullore per baste live Kompanite e basteve online vendosin rregullore per baste live, mundesite qe lojtari ...
October 11, 2018 1 437
Si fillim vendosni se ne cilen faqe bastesh do te luani Kontrolloni nqs ato faqe bastesh qe keni ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Place bets and win new products 2020 from Sony: PlayStation 5, Pulse 3D Headset and Bravia Ultra HD with BetWinner!!!

X