Tag: kompani bastesh

January 13, 2021 0 57
Bastore të sigurta online 2021 Kosovarët vazhdojnë të luajë në shumë bastore të sigurta online edhe në vitin ...
December 13, 2018 0 307
Blerja me e madhe, William Hill zgjeron dhe forcon reputacionin nderkombetar duke blere Mister Green Firma e basteve ...
December 20, 2014 0 324
Kompanite europiane te basteve te quajtura ndryshe ” bookmakers” jane vertet opsioni me i mire i lojtareve shqiptare ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

22bet, platforma më e mirë online, qindra sporte dhe koeficientë tepër të lartë!!!

X