Tag: parashikime skedina

November 13, 2020 0 101
Suedi vs Kroaci Shënojnë të dyja ekipet, koef. 1.9 Suedia dhe Kroacia e kanë pasur të vështirë aventurën ...
November 11, 2020 0 100
Hungari vs Islandë Fiton Hungaria, koef. 2.4 Skuadra fituese e kësaj ndeshjeje do të ketë mundësinë të luajë ...
New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

bet365 Sports
bet365 Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.