Archives: FAQs

February 22, 2021 0 40
Koeficientët e basteve janë “raporti midid shumës së bastit të vënë nga të gjitha palët bazuar në probabilitetin ...
February 2, 2021 0 182
Artikulli I mëposhtëm ju shpjegon me detaje se “Si të luajmë baste online” Lexo më tepër ketu!
February 2, 2021 0 191
Si të hapim faqen e bet365 në Shqipëri? ( KLIKO KETU ) Gjithashtu ka 2 mënyra të tjera: ...
January 31, 2021 0 174
18 ose 21. Shtete të ndryshme kanë rregulla të ndryshme sa i përket moshës optimale për të luajtur ...
January 31, 2021 0 190
Po. Të gjitha kompanitë e basteve në faqen tonë mbajnë një licensë të rregullt dhe operojnë gjerësisht në ...
January 31, 2021 0 187
Kartë identiteti ose Pasaportë e vlefshme. ( Foto e qartë që duhet dërguar në e-mail që kompania ju ...
January 31, 2021 0 195
Transferimi i lekëve për të luajtur baste online është tepër i thjeshtë. Mjafton të keni një kartë krediti ...
New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X