Librabet

Analizë e Librabet Librabet është një operator i ri në tregun e basteve online. Kjo kompani ofron skedina online, baste dhe rezultate live për tifozët e shumtë anembanë botës. Bastet live është sektori më i popullarizuar nga lojtarët e basteve. Këtu keni mundësi të vendosni deri në 700 opsione bastesh, kombinacione nga më të ndryshmet, … Continue reading Librabet