bonuset e basteve sportive

Bonuset e basteve sportive

Një listë e plotë e kompanive që japin bonuset e  basteve sportive, të renditura në menyrë që të kontrolloni llojin e bonusit. Një listë është gjithmonë më orientuese. Ju lutemi te lexoni me kujdes artikullin përpara se të zgjidhni llojin e bonusit.

Si funksionojne bonuset e basteve sportive

Siç dihet bonuset e basteve sportive jane forma me e mire per te terhequr lojtare te rinj dhe ato vijne ne lloje te ndryshme por cfare rregullash kane keto bonuse dhe a ia vlen ti perdorim.

Nqs do te krahasonim bonuset e kazinove me bonuset e basteve sportive do te thonim qe ato jane pothuajse te njejta ne llogjike. 

Kazinoja apo bookmakersi ju jep nje vlere te caktuar parash, zakonisht duke dyfishuar shumen e depozituar apo me shume dhe praktikisht ju keni me teper para per te luajtur, per te vene bast. 

Cilat Jane bonuset e basteve sportive?

1. Bonusi I barabarte me betin tuaj

Nje bet falas, sigurisht i i limituar. Ne momentin qe ju hapni nje llogari kompania premton qe tju dyfishoje shumen e betit qe keni ndermend te luani.

Pra nqs vendosni nje bet prej $25 atehere kompania do ta dyfishoje shumen e betit duke ju dhene mundesi qe te luani menjehere me $50.

Limitet qe Jane te rendesishme per tu shpjeguar jane te tilla:Limiti i betit qe nuk duhet te kaloje zakonisht $25 dhe minimumi qe mund te vendosni nje bet eshte $5. Gjithashtu koeficenti i lejuar do te jete maksimumi 2.

2. Bast falas ( free bet )

Ky lloj bonusi funksionon ndryshe nga bonusi I barabarte me betin tuaj pasi zakonisht kompanite ofrojne bonus falas ne raport me shumen e depozituar. Psh nqs ju depozitoni $50 atehere kompania ju jep $10 falas per te luajtur dhe vendosur bastin tuaj. 

Limiti i ketij lloj bonusi zakonisht ka te beje me kohen kur duhet te luani parate e dhena falas, dhe keto para duhet luajtur le te themi ne ndeshjen e neserme te kampionatit X, pra bonusi ne kete rast ka nje afat skadence.

3. Bonusi I depozites se pare me perqindje

Zakonisht ky bonus jepet kur ju regjistroheni per here te pare dhe shumefishohet perqindja e bonusit ne raport me depoziten.

Oferta te zakonshme jane 100% bonus deri ne $200 qe do te thote, nqs ju depozitoni $20 do te merrni $20 falas, pra 100% mbi depoziten tuaj, dhe nqs depozitoni $200 do te merrni $200 falas, dhe nqs depozitoni $500 do te merrni perseri vetem $200 falas.

Ky lloj bonusi eshte teper i ngjashem me bonuset e kazinove pasi nuk eshte i terheqshem drejt llogarise tuaj. Ju duhet ta luani ate bonus per nje shume te caktuar parash para se te keni mundesi ta terhiqni.

4. Kur fiton bastin e pare

Forma te tjera shperblyese per lojtaret e rinj jane psh kur ata jane fitues te skedines se pare te vene dhe kompania i shperblen me nje shume te caktuar parash ne forme bonusi.

Pra Bonuset e basteve sportive Jane te shumellojta e rendesishme eshte qe ju te kuptoni menyren se si funksionojne keto baste dhe kur duhet ti perdorim si nje avantazh i caktuar. 

Per mendimin tone jo te gjithe bonuset e basteve sportive duhet ti marrim, psh ato te cilat kerkojne qe te veproni me shpejtesi sepse bonusi skadon nuk vlejne, gjithashtu ato te cilat kerkojne qe te luani nje shume te madhe para se te terhiqni prape nuk jane te leverdisshme ose duhet te jeni teper te kujdesshem kur ti perdorni.

Shumica e bonuseve do te varioje nga kompania ne kompani, dhe secila nga kompanite ka konceptin e vet te menyres dhe rregullave te bonusit.

Kompania Bonus Analizë Luaj
1 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
2 100% deri në $122Kushtet e bonusit Analizë Luaj
3 Depozito $10 merr $30 falasKushtet e bonusit Analizë Luaj
4 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
5 100% deri në $400Kushtet e Bonusit Analizë Luaj
6 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
7 100% deri në $150Kushtet e Bonusit Analizë Luaj
8 100% deri në $100Kushtet e bonusit Analizë Luaj
Mr. Play Sports paguan fitimet në kohë rekord, ofron 100% BONUS deri në 100EURMerr ofertën!!!