Estonia eGaming

4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
BET365 luaj në kompaninë më të famshme të basteve online!
Aplikohen kushtet e bonusit
Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Organisation of remote gambling in Estonia

Estonia eGaming

Cili është roli i autoritetit?

Organizata për kumarin online në Estoni, është një autoritet i lidhur ngushtë me Bordin e Taksimit. Autoriteti është përgjegjës për licensimin dhe monitorimin e të gjitha subjekteve që ushtrojnë aktivitetin e lojërave të fatit dhe basteve online në Estoni. Organizata është mjaft prestigjoze dhe ka një status mjaft të mirë në arenën ndërkombëtare, për përgjegjshmërinë dhe profesionalitetin e lartë.

Ndër detyrat kreysore të autoritetit është dhe shpërndarja e licensave për subjektet që duan të operojnë një faqe oline me lojëra fati apo baste sportive. Procesi për t’u pajisur me një licensë është relativisht i thjeshtë dhe kostot janë më të lira krahasuar me licensat që ofrojnë shtetet e tjera në Europë. Për të aplikuar për një të tillë, çdo individ duhet të paraqesë disa të dhëna dhe dokumenta pranë zyrave të Bordit të Taksimit në Estoni. Mes tyre janë:

  • Emri i individit që po aplikon.
  • Lloji i lojërave të fatit që do të ofrojë.
  • Adresa IP e serverit ku ndodhet faqja si dhe adresa e serverit që ofron software-in për lojërat.
  • Firma dixhitale e individit që po aplikon etj. 

Pavarësisht lehtësive në aplikim, organizata për kumarin online në Estoni ka rregulla strikte në lidhje me moshën minimale për të luajtur lojëra fati apo aplikuar për një licensë. Mosha minimale për të luajtur por dhe aplikuar për një faqe lojërash remote ose online është 21 vjeç. Ndërsa llotaria kombëtare mund të luhet dhe nga persona që kanë mbushur moshën 16 vjeç.

Suporti për lojtarët

Përveç shërbimeve për operatorët, autoriteti ofron suportin e tij dhe për të gjithë lojtarët. Në faqen zyrtare të organizatës, https://www.emta.ee/eng/contacts-and-about-us, mund të gjeni dhe 4 numra telefoni. Këto forma kontakti janë të gatshme në çdo kohë për çdo problem që hasni apo dhe në qoftë se doni të bëni një denoncim për një operator të paligjshëm.

Je regjistruar ne 22 BET, provo koeficientet me te larte Online!

X